U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Nationaal Basketball Congres » Thematafels NBC 2017

Thematafels Nationaal Basketball Congres 2017 

Tijdens deze 3e editie van het Nationaal Basketball Congres (NBC) staat er ook iets nieuws op het programma: thematafels. Dit is een vorm van ‘speeddating’, waarbij groepjes van tien personen in gesprek kunnen met vijf partners van de NBB, te weten Sportlink, Zilveren Kruis, DAS (rechtsbijstand), Sponsorkliks en de Dutch Basketball Coaches Association. Zie hieronder een korte uitleg over de partners: 

Sportlink

Alle basketball clubs maken vanaf het seizoen 2017/2018 gebruik van Sportlink. Een compleet online pakket voor de ledenadministratie met daarbij ook de nieuwe Basketball.nl app voor het vastleggen van de wedstrijden. Heeft u vragen over het gebruik van het nieuwe systeem en heeft u behoefte om uitleg te krijgen van een expert? Schuif dan aan bij de thematafel van Sportlink! 

DAS

Gratis juridisch advies: Dat heeft de NBB i.s.m DAS voor uw vereniging geregeld met de Juridische Adviesdesk voor de Sport! Maar wat voor een juridische vragen spelen er bij uw club en bij uw collega vereniging? En hoe gaat u daar mee om? En welke actualiteiten raken uw bedrijfsvoering nog meer? Zou u hier graag met een expert over willen spreken? Schuif dan aan bij de thematafel van DAS! 

Sponsorkliks

Sponsorkliks, ontstaan in 2011, is een simpele manier voor basketballverenigingen om extra inkomsten te genereren. De deelnemende vereniging ontvangt een commissie wanneer leden, vrienden en familie online aankopen doen via Sponsorkliks. Een goed voorbeeld van clubs die zo hun penningmeester blij maakten, zijn BV Hoofddorp en De Dunckers die afgelopen jaar beide ruim drieduizend euro verdienden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vereniging? Schuif dan aan bij de thematafel van Sponsorkliks! 

Dutch Basketball Coaches Association

De Dutch Basketball Coaches Association (DBCA) wil de organisatie zijn die activiteiten voor alle basketballtrainers-/coaches in Nederland organiseert. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het inventariseren van behoeften bij verenigingen en trainers/coaches om een extra impuls te geven aan het verbeteren van het spelpeil bij zowel de jeugd als de senioren. Bent u basketballtrainer / coach en benieuwd naar de voordelen die een lidmaatschap aan de DBCA u kan opleveren? Schuif dan aan bij de thematafel van Dutch Basketball Coaches Association! 

Zilveren Kruis 

Zilveren Kruis wil er voor zorgen dat de basketballers in Nederland goed verzekerd zijn tegen sportblessures. Daartoe kunnen leden van de NBB gebruik maken van een speciaal aanbod.

Zilveren Kruis heeft een speciale zorgverzekering ontwikkeld: de Nationale Sportpolis. Als je naast de basisverzekering een aanvullende verzekering (Beter Af Plus Polis) afsluit, maak je gebruik van de combinatie 'de Nationale Sportpolis'. Hier zijn verschillende voordelen aan verbonden, waaronder een bijdrage van 50 euro aan de sportcontributie (jaarlijks uitgekeerd). Zou u hier graag met een expert over willen spreken? Schuif dan aan bij de thematafel van Zilveren Kruis! 

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF