U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Week van het Sportplezier 2017

Week van het Sportplezier 2017

Van 4 tot en met 12 maart vindt de tweede editie van de Week van het Sportplezier plaats. Een week lang zetten we sportplezier centraal, omdat dit de belangrijkste reden is om te basketballen of actief te zijn in je sport. In 2017 zijn wij benieuwd welk persoon het meeste heeft bijgedragen of bijdraagt aan jouw sportplezier? 

Workshops
In samenwerking met de KNBSB (Base- en Softbalbond) grijpen wij de Week van het Sportplezier aan om een viertal workshops te geven. We willen zoveel mogelijk verenigingen bereiken met deze workshops, die op verschillende gebieden zeer interessant en hulpzaam kunnen zijn voor de verenigingen van beide bonden. De workshops vinden plaats op woensdag 12 maart in Rotterdam en gaan om 19:30 uur van start. Deelname aan een workshop is gratis. 

De thema's van de workshops:

Welkom op de club
Hoe draagt gastvrijheid bij aan het sportplezier?

Vrijwilligers
Welke invloed heeft sportplezier op het werven, waarderen en behouden van leden

Lang leve de sportouder
Welke rol hebben ouders en coaches als het gaat om het sportplezier van kinderen?

Social media
Tips & Tricks voor het inzetten van social media 

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven

Win een clinic!
Daarnaast roepen we iedereen (spelers, coaches, bestuurders, scheidsrechters, vrijwilligers, toeschouwers) op te laten zien en horen wie een grote bijdrage heeft aan jouw sportplezier. De leukste inzending wordt beloond met een clinic voor zijn/haar team of vereniging van de bondscoach van de Orange Angels, Hakim Salem.

Hoe kun je winnen? Maak een filmpje, foto of schrijf over diegene die bij jou voor heel veel sportplezier zorgt en post dit op social media. Zorg dat je de NBB erin tagt en gebruik de hashtag #sportplezier in je bericht.

De NBB is te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. 

Wij staan voor SPORTPLEZIER! Jij ook?

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF