U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Week van het Sportplezier 2017 » Week van het Sportplezier 2016

Week van het Sportplezier 2016

Van 5 tot en met 13 maart 2016 was de eerste Week van het Sportplezier. Een week lang zetten we sportplezier centraal, omdat dit de belangrijkste reden is om te basketballen of actief te zijn in je sport.

Wat is voor jou of jouw vereniging sportplezier? Iedereen kon dit delen met ons tijdens de Week van het Sportplezier met hashtag #sportplezier op Facebook en/of Twitter en maakte daarmee kans op een clinic van VSK-ambassadeur en oud-international Cees van Rootselaar voor jouw vereniging. De winnaars zijn geworden: Dyna '75 VU14 uit Heerenveen en de U14 van Jumpers '76 uit Venray!

Thema-editie VSK-nieuwsbrief
Speciaal voor de Week van het Sportplezier werd een thema-editie van de Veilig Sportklimaat Nieuwsbrief verstuurd. Hierin vertelden Jesper Jobse, Mirjam Zwaan, Emese Hof, Bo Kramer en Cees van Rootselaar over hun sportplezier. Lees de hele nieuwsbrief.

De route naar de betrokken sportouder
Ouders spelen een belangrijke rol in het sportplezier van hun kinderen, van de jeugdleden van de vereniging. Hoe zorg je als vereniging voor betrokken ouders die hun kinderen positief aanmoedigen? Alle tips & trucs vind je op de poster met 'de route de naar de betrokken sportouder'.

#SPORTPLEZIER
Hieronder vertellen Cees van Rootselaar, Niels Meijer, Maxi Sellering, Frank Berteling, Gaby Bos, Cangeroes VU14 en Gert Klamer wat voor hen sportplezier is.

 

Wij staan voor Sportplezier! Jij ook?

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF