U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Scheidsrechtersopleidingen » Basketball Masterz

Basketball is een fantastische sport, maar het wordt als basketballer nog leuker als je de spelregels beheerst. Daarvoor is er Basketball Masterz. Via de site van Basketball Masterz kunnen NBB-leden het spelregelbewijs halen. Zo'n spelregelbewijs maakt basketballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft je in het veld meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Daarnaast draagt het kennen van de regels bij aan een sportiever spelverloop en een veiliger sportklimaat.

Om leden aan te melden voor het spelregelbewijs moest in het verleden worden ingelogd in het clubdashboard van Basketball Masterz. Dat is niet meer nodig. Vanaf heden kun je vanuit Sportlink leden aanmelden en activatiecodes aanmaken voor het behalen van het spelregelbewijs.

Handleiding spelregelbewijs (klik hier op de link)

Hieronder zetten we nog even een aantal zaken op een rij die handig zijn om te weten:

> Leden die het spelregelbewijs halen via Sportlink, worden automatisch in Sportlink geregistreerd.

  • Het clubdashboard waar je tot op heden mee hebt gewerkt, is niet meer actueel. Inloggen blijft voorlopig nog wel mogelijk, omdat een aantal leden nog via het clubdashboard bezig is het spelregelbewijs te halen.
  • Door de overgang van ISS naar Sportlink staat een aantal leden dat het spelregelbewijs al heeft gehaald, nog niet in Sportlink. Dit wordt binnenkort in orde gemaakt.
  • Leden die problemen hebben met het activeren van hun account vanuit het clubdashboard kunnen opnieuw worden aangemeld via Sportlink
  • We gaan er van uit dat de koppeling van Basketball Masterz met Sportlink goed zal verlopen, maar mocht je toch ergens tegenaan lopen, dan horen wij dar graag!

Vragen
Heb je vragen over het spelregelbewijs. Stel ze dan via spelregelbewijs@basketball.nl.

Heb je nog andere vragen over de implementatie van Sportlink? Neem dan contact op via sportlink@basketball.nl.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF