U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Trainersopleidingen » Aanbod cursussen

BT3-cursus bij Almonte Eindhoven

Bij de BT3-cursus die basketbalvereniging Almonte uit Eindhoven vanaf 29 september a.s. organiseert, zijn nog zes plaatsen vrij. Deze (interne) cursus wordt goedkoper aangeboden dan gebruikelijk, omdat er met interne docenten zal worden gewerkt. De normale cursusprijs van de NBB is 650 euro + 225 euro voor de Proeve van Bekwaamheid (PvB, oftewel: het afsluitend examen). Almonte biedt de cursus aan voor 500,00 euro + 175 euro voor de PvB.

Cursusgegevens:

Start op zondag 29 september van 09.00 tot 12.30 uur in Sporthal Eckart. Deze dag wordt ook de eerste workshop gegeven. Er is gekozen voor de zondagmorgen, omdat dan de meeste cursisten geen basketbalactiviteiten hebben.

Cursusdata (2 workshops per dagdeel van 9.00 tot 12.30 uur): 6 oktober – 27 oktober – 10 november – 24 november – 8 december Elke lesochtend wordt gezorgd voor koffie/thee en een kleine snack

Proeve van Bekwaamheid: mits aan alle opdrachten (portfolio) is voldaan, dan wordt de PvB individueel gepland, bij voorkeur in januari/februari 2020.

Informatie over inhoud plus lesmateriaal: kijk elders op de website van de NBB.

Docententeam: Aernout Dorpmans (namens NBB), Daan de Heus (trainer/coach Ds1 Batouwe Bemmel; heeft ook ervaring als assistent-bondscoach bij nationale jeugdselecties en assistent-coach bij Cornell University Ithaca in Amerika), Paul van den Heuvel (voormalig International scheidsrechter en ervaren trainer/coach), Peter Bossong (ervaren jeugdtrainer/coach en cursuscoördinator) en Margreet van Putten (voormalig nternational en ervaren trainer/coach).

Aanmelden: dat kan via het aanmeldingsformulier op de website van de NBB of via een mail (vermeld of je een JTB- of BT2-diploma hebt) aan: almontevoorzitter@gmail.com. Dit emailadres kan je ook gebruiken voor nadere informatie.

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF