U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Trainersopleidingen » Basketball Trainer 4 » Lesmateriaal

Lesmateriaal BT4

Op deze pagina staat aantal belangrijke informatie over de documenten dat de cursist gedurende zijn leertraject kan gebruiken.

Klik hier voor alle downloads voor de BT4 opleiding. 

EVK / EVC

De mogelijkheid bestaat dat je voor één van de PvB-onderdelen een vrijstelling kunt aanvragen. Bijvoorbeeld omdat je, misschien in je vorige opleiding of andere cursus, al eens een programma hebt gevolgd en hebt afgesloten met een certificaat/diploma dat vergelijkbaar is met één van de onderdelen van het programma van de opleiding. We spreken dan over een Eerder Verworven Kwalificatie (EVK).

Ook kan het zijn dat je op basis van een Eerder Verworven Competenties (EVC) kennis hebt op een bepaald onderwerp en daarom niet het gehele opleidingsprogramma hoeft te volgen. Bepaalde workshops en/of opdrachten kunnen dan worden overgeslagen. Voor de uitgebreide procedure vindt u de juiste bestanden op de Downloads pagina. klik hier voor meer informatie.. U dient via het aanvraagformulier een EVC/EVK verzoek in te dienen.

Overig

Een uitgebreide beschrijving van de diverse opleidersrollen vindt u op de downloads pagina onder het kopje 'Downloads voor opleiders'.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF