U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Veilig Sportklimaat » Good practices » Dyna '75

Teamboek Dyna '75 n.a.v. module 'Sportief Coachen'

Dyna '75 heeft met ongeveer tien coaches en enkele bestuurders deelgenomen aan Sportief Coachen, dat twee workshopavonden beslaat. Aan het einde van de eerste avond kregen de deelnemers opdrachten mee, om in de praktijk mee aan de slag te gaan. De opdrachten werden vervolgens de tweede avond geëvalueerd.

Na de tweede avond hield het echter voor Dyna ’75 nog niet op, de club heeft zelf besloten er een derde bijeenkomst aan vast te plakken. In de tweede bijeenkomst zijn enkele situaties besproken waar Dyna ’75 tegenaan loopt en wat mogelijke oplossingen daarvoor zijn. In de derde bijeenkomst zijn deze mogelijke oplossingen omgezet naar concrete acties. Eén van de resultaten van deze zelf georganiseerde avond is het teamboek waarmee alle trainers en coaches van Dyna ’75 gaan werken. In dit teamboek staan onder andere de normen en waarden die gelden binnen de vereniging.

Bekijk het teamboek van Dyna '75 ter inspiratie voor uw eigen vereniging. Voor vragen over het teamboek kunt u contact opnemen met Dyna '75. Contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF