U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Veilig Sportklimaat » Verenigingen en bestuurders » Tv-Sportplezier

Kinderen willen plezier tijdens het sporten. En geen schreeuwende, ruziënde ouders langs de lijn. Verenigingen willen een prettig en veilig sportklimaat op de club. En ouders willen dat hun kind zich goed ontwikkelt en vrolijk opgroeit.

Via het geïntegreerde web, social en mailplatform Tv-Sportplezier brengen kinderen met een eigen kinderredactie onder leiding van Jack van Gelder, ouders en verenigingen dichter bij elkaar.

Ouders worden door Jack en de kinderen geïnformeerd over de potentie van sport voor de ontwikkeling van hun kind. Voorwaarde is –vanzelfsprekend- dat kinderen blijven sporten. En dat doen ze alleen als ze sport leuk blijven vinden. Gelukkig kunnen ouders daar zelf veel aan doen. Tv-Sportplezier geeft inzichten en tips om het kind positief te ‘supporten’. Kinderen die lol hebben, blijven sporten. Zo wordt sportplezier ook eigenbelang voor de ouders.

Verenigingen worden door Jack en de kinderen geholpen om beter contact met de ouders te maken. Speciaal voor ouders van nieuwe sportertjes ontwikkelde Tv-Sportplezier een concreet programma om van begin af aan een warme band met deze nieuwe lichting ouder-supporters op te bouwen. Betrokken ouders als supporter van sportplezier, dragen bij een prettig en veilig sportklimaat.

Ouders – met sportplezier blijven kinderen sporten
Verenigingen – sportplezier is de basis voor een goede sfeer op de club
Kinderen – sportplezier is wat kinderen willen

Tv-Sportplezier
Sportplezier begint hier!

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF