U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Verenigingen » Platform verenigingen » Kampen & Clinics » Tof driedaags basketbalkamp in Kerstvakantie in Amsterdam

Terug naar overzicht

Tof driedaags basketbalkamp in Kerstvakantie in Amsterdam

31 oktober 2018 15:22:00

Jongens en meisjes in de leeftijd van 8 t/m 20 jaar met een passie voor basketball hoeven zich in de Kerstvakantie niet te vervelen. Dan wordt van woensdag 2 tot en met vrijdag 4 januari 2019 in Sportcentrum Caland bij Harlemlakers in Amsterdam weer een driedaags X-mas Camp gehouden.

In de ochtenden krijgen de deelnemers training van Harlemlakers-trainers zoals Buhran Alibegovic, Tristan van Santen en Massoud Bourjouane. Daarnaast komen er nog 'special guests' van de Orange Lions, uit de NCAA en de Dutch Basketball League naar Amsterdam om met de kids aan hun skills te werken.

Alle niveau's
Ben je erg goed, of ben je pas begonnen? Voor alle niveaus hebben we een gepast programma. In de middagen spelen we 3x3 en 5-5 games. Natuurlijk is er een schotwedstrijd, een All Star Game en zijn er leuke prijzen te winnen.

Data: woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 januari 2019

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur

Locatie: Sportcentrum Caland, Eliza van Calcarstraat 2, Amsterdam

Kosten: 80 euro (inclusief lunch en het Xmas Camp Reversable Peak tenue)

Inschrijven: dat doe je via de website van Harlemlakers of door een mail te sturen naar: camps@harlemlakers.nl

Inschrijving wordt definitief na overmaken van 80 euro op bankrekeningnummer NL73 INGB 0005494144 t.n.v basketbalvereniging Harlemlakers o.v.v. X-mas Camp.

Het kamp loopt al snel vol dus als je je in wilt schrijven, doe dit dan zo vlug mogelijk.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF