U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Verenigingen » Platform verenigingen » Vacatures trainers/coaches

Vacatures trainer/coaches

De NBB stelt deze pagina beschikbaar aan verenigingen die een trainer/coach zoeken en coaches die een vereniging zoeken.

Wanneer u van deze gelegenheid gebruik wil maken, stuur dan een e-mail naar Karin Mouhmy, voorzien van de volgende gegevens:

  • Naam (vereniging of coach)
  • Woonplaats of vestigingsplaats
  • Een profielschets van de gevraagde vereniging of coach
  • Hoe kunnen belangstellenden met de vereniging of coach in contact komen

Vacatures blijven maximaal 3 maanden in deze rubriek staan.

Basketbalvereniging Stars ’84 zoekt trainer/coaches

26-9-2017

Basketbalvereniging Stars ’84 uit Vroomshoop is dringend opzoek naar nieuwe trainers/coaches voor verschillende teams. Momenteel bestaan er zes teams maar de vereniging is voornemens te groeien in ledenaantal.

Helaas stoppen er een aantal trainers, vanwege studie cq werk, vandaar het dringende verzoek. Heb je ervaring dan zoeken we jou! Heb je geen ervaring? Geen probleem, we zoeken ook assistent coaches naast onze trainers om je op weg te helpen. (vergoedingen in overleg)

Ben jij of ken jij deze persoon? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via tc@stars84.com of bel 06-20868446 (John Huiskes)

De Groene Uilen zoekt trainer/coach voor mannen
tweede divisie

1-8-2017

De Groene Uilen heren 2 is een ambitieus studententeam, wat al jaren een toonaangevende rol speelt in de heren 2de divisie. Voor dit team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze trainer/coach. De selectie van heren 2 in 2017/2018 bestaat uit talentvolle jonge spelers met ervaring op hoog niveau. Dit team heeft een trainer/coach nodig die een hecht team kan smeden en alles uit de heren kan halen. Het team traint aankomend seizoen 2x in de week.

Ben jij een trainer/coach die het een uitdaging vindt hierin een rol te willen spelen, neem dan vrijblijvend contact op met het bestuur van De Groene Uilen. Dit kan je doen via: bestuur@groeneuilen.nl of 06-14249257 (Vincent Luiken).

BC Shooters zoekt coach damesteam

01-08-2017

Het damesteam van BC Shooters uit Bunschoten is voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer/coach. Het jonge team (leeftijd tussen 20 en 27 jaar) komt uit in de eerste klasse regio West waar vorig seizoen het kampioenschap werd behaald. Na personele wisselingen is er een uitdaging om dat te evenaren.

Voor deze klasse is een BT2 diploma vereist en dat vragen wij naast enthousiasme en gedrevenheid ook van de nieuwe trainer/coach of bereidheid om het diploma te behalen. Trainingsavonden zijn op woensdag en vrijdag.

Heb je interesse  of vragen stuur dan een mailtje naar bcshooters@gmail.com

BV Hoofddorp zoekt coach voor VU20

01-08-2017

Bv Hoofddorp zoekt voor de VU20-1 een coach. De meiden gaan 2e divisie landelijk spelen en een BT3 licentie is dus vereist. Het is een leuk, leergierig team die ook gezamenlijk met onze dames promotiedivisie zullen trainen.

Is deze uitdaging is voor jou? Neem dan contact op via: technischecommissie@bvhoofddorp.nl.

Pluto Wageningen op zoek naar trainer/coach DS1

08-05-2017

Pluto Wageningen is op zoek naar een enthousiaste trainer/coach die een ambitieus damesteam onder zijn hoede wil nemen om die de komende jaren te (bege-)leiden naar een positie in de 1e divisie dames. Momenteel spelen de dames 1e klasse niveau. Jonge talenten maken dat we de ambitie durven hebben om onze ogen te richten op de 1e divisie. Ben jij de trainer/coach die deze ambitie met ons durft aan te gaan?

Pluto is een financieel gezonde vereniging met al jaren een ledental dat varieert tussen 175 en 225 met een sterke jeugdopleiding. Een aantal jaren heeft ons Heren1 op 1e divisieniveau gespeeld sinds afgelopen seizoen is dat niet meer het geval. Heel graag zouden we weer terug willen naar die situatie. Afgelopen jaren heeft ons U20 team in de middenmoot meegedraaid in de 2e divisie en gaan we dat het komende jaar ook doen (U22) om te groeien naar een H1 dat weer op 1e divisie niveau gaat spelen. Door de aanwezigheid van de Universiteit in Wageningen kunnen we ook topspelers van studentenvereniging Sphinx en nieuw aankomende studenten interesseren in spelen bij Pluto, omdat deze Nederlandse zowel als buitenlandse studenten daarmee op niveau kunnen (blijven) spelen.

Kortom we zijn een ambitieuze vereniging met een uitstekende jeugdopleiding. Op dit moment speelt één ex-Plutoon als prof in Estland en is er één jeugdspeler die al bij verschillende hereneredivisieteams gespeeld heeft. Beide spelers  hebben in het Nederlands team U16 en U18 gespeeld. Verder heeft er één oud-speelster enkele jaren in het Nederlands damesteam gespeeld. Momenteel zijn twee jonge speelsters voor het 2e jaar uitgenodigd voor de selectie van het Nederlands team.

Pluto heeft de sporthal in eigen beheer en kan daarom flexibel zijn trainingstijden invullen. Tijdens de wedstrijden van het Heren 1 team zitten er 100 -200 mensen op de tribune die het team met veel enthousiasme (en lawaai) ondersteunen.

Juist de goede jeugdopleiding heeft er voor gezorgd dat we een aantal jaren geleden een jeugdteam ontwikkeld hebben tot een Herenteam dat 1e divisie waardig is. Hiermee draaien we al enkele jaren de middenmoot goed mee.

Kortom we zijn een ambitieuze vereniging die het plezier op alle niveaus niet uit het oog verliest.

Heb je interesse, of wil je meer informatie, neem dan contact op met:

Jan Hellinga

06 2341 4642

voorzitter@plutobasketbal.nl

of kijk op www.plutobasketbal.nl

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF