U bevindt zich hier: 3x3 Basketball » Nieuws » Workshop voor trainers die bij hun club met 3x3 aan de slag willen

Terug naar overzicht

Workshop voor trainers die bij hun club met 3x3 aan de slag willen

9 april 2019 18:48:00

3x3 basketball: razend populair en ook binnen je eigen vereniging een verrijking voor het aanbod.

Het zal niemand ontgaan zijn dat 3x3 basketball in razend tempo aan populariteit wint en bezig is een vaste plek te veroveren in het basketbalaanbod. 3x3 is een ideale basketbalvorm om je eigen vereniging mee te versterken voor o.a. ledenwerving en ledenbehoud, profilering van de vereniging in de wijk, aanbod na het reguliere seizoen en verbetering van de basketbalskills. Voor trainers die binnen hun vereniging aan de slag willen gaan met 3x3 wordt op zaterdag 25 mei een bijzondere workshop georganiseerd.

De workshop wordt verzorgd door Jesper Jobse (speler Orange Lions 3x3 en medeoprichter Stichting 3X3 Unites), Laki Lakner (bondscoach Orange Lions U20 en Buurt Sport Coach basketbal) en Jard Schuit (trainer Sportstimulering gemeente Amsterdam en medeoprichter van de BV All Day Athletes),

Door het volgen van deze workshop, die onderdeel is van de campagne WE HERE Amsterdam, kunnen trainers hun vaardigheden als trainer verfijnen en ze worden daarnaast geholpen om 3x3 basketball binnen hun eigen vereniging en/of wijk verder te ontwikkelen. De workshop wordt gehouden op zaterdag 25 mei in het Olympisch Stadion in Amsterdam en duurt van 9.00 tot 12.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan via deze link.

Licentiepunten
Deelname aan deze bijscholing levert voor licentiehouders op niveau BT3 drie licentiepunten op, en vier licentiepunten op niveau BT4.

Voor meer informatie over de workshop kun je contact opnemen met Urbian Vreds, Projectleider WK 3x3 Programmering Side Events en Legacy van de gemeente Amsterdam. Zijn nummer is 06-10597351.

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF