U bevindt zich hier: 3x3 Basketball » Streetball Masters 2017-2018 » Partners Streetball Masters

Partners Streetball Masters

2K Games

2K Games is een internationale games ontwikkelaar en maakt onderdeel uit
van Take 2 Interactive. Voor basketballers is 2K Games het meest bekend door de NBA 2K serie. Naast basketball ontwikkelen zij nog meer sportgames, zoals Baseball 2K, NHL 2K, en de Top Spin series. De nieuwste basketballgame is NBA 2K18, een reeks die zeer populair is onder de (basketballende) gamers.

Meer info: www.2kgames.nl

Paul Meijering Stainless Steel

Ruim 11.000 artikelen aan buizen, platen en componenten in roestvast staal
en special alloys. Direct uit voorraad en wereldwijd leverbaar in 8 verschillende kwaliteiten. Vanuit Zaltbommel levert Paul Meijering Metalen een breed en hoogwaardig assortiment. Met een ruime voorraad, speciale bewerkingen en korte levertijden zijn zij uitgegroeid tot een kwalitatieve marktleider. Dagelijks exporteren zij wereldwijd naar afnemers in de apparatenbouw, offshore en energie- & voedingsindustrie. Paul Meijering Stainless Steel is Official Logistics Partner van Streetball Masters, het transport van de materialen is bij hen in goede handen. 

Meer info: www.paulmeijering.nl

Schelde Sports by Janssen-Fritsen

Schelde Sports is het merk van Janssen-Fritsen op het gebied van basketbalproducten. Geselecteerd als  official supplier van de Streetball Masters Tour, met name door de kwaliteit van de basketbal producten en de visie van Schelde Sports op de ontwikkeling van de sport. Zo is Schelde Sports al sinds 1993 lid van het FIBA Research & Study Centre, waar zij zich actief bezighouden met de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van basketbal. 

Meer info: www.janssen-fritsen.nl/

Peak Sport

Dit van origine Chinese sportmerk is een wereldspeler op het vlak van sportkleding, sportschoenen en accessoires. PEAK is naast partner van Streetball Masters ook officieel partner van de NBA en de FIBA. Toppers als Tony Parker (San Antonio Spurs), Shane Battier (Miami Heat), Kyle Lowry (Toronto Raptors) en JaVale McGee (Denver Nuggets) kiezen bewust voor schoenen van PEAK. Voor basketbalverenigingen heeft PEAK momenteel een interessante aanbod van PEAK team kleding.

Meer info: www.peak-sport.nl of bel 088-773950

Wilson

Wilson is vanaf 2016 de officiële ballenleverancier van de Streetball Masters tour. Wilson zet de allernieuwste 3x3 basketball in, die vorig jaar is ontwikkeld door het innovatieteam van Wilson in Chicago. Deze nieuwe bal, wereldwijd ook de officiële FIBA 3x3 basketball, past goed bij de snelheid van het 3x3 basketball, heeft een verbeterde grip en is makkelijker te hanteren. 

Meer info: www.wilson.com

FIBA

De wereldbasketballbond FIBA is druk bezig met de ontwikkeling van 3x3 basketball op wereldniveau. FIBA organiseert o.a. de FIBA 3x3 World Tour in tien wereldsteden. Bovendien zit FIBA achter het online platform voor 3x3 basketball,  play.fiba3x3.com. De Nederlandse Basketball Bond sluit met Streetball Masters en alle andere 3x3 events aan bij deze internationale ontwikkelingen.
Meer info: www.fiba.com/3x3 / www.3x3planet.com

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF