U bevindt zich hier: 3x3 Basketball » We Here » Aanbod » We Here Arnhem

ARNHEM

 

Activiteiten
In Arnhem wordt ingezet op het activeren van jongeren die in de onderbouw van de middelbare school zitten. Alle leerlingen van de 2e klassen van alle middelbare scholen in Arnhem krijgen tijdens gymlessen 3x3 basketball aangeboden, waarmee ze toewerken naar het Arnhems 3x3 scholenbasketballkampioenschap dat op 10 juni wordt georganiseerd tijdens Streetball Masters Arnhem. De winnaars van het toernooi plaatsen zich voor het NK 3x3 in Amsterdam. 

 

Streetball Masters
Streetball Masters Arnhem is terug van weggeweest. In 2015 werd er in de kerstvakantie nog een indoortoernooi georganiseerd, maar op 10 juni wordt op het Olympus Park in Arnhem weer een outdoor editie gehouden. Naast 3x3 basketball zullen er ook andere urban sports te zien en te doen zijn. 

Samenwerkingspartners
Sportbedrijf Arnhem is de uitvoerende organisatie van de gemeente Arnhem als het gaat om het sportbeleid en is nauw betrokken bij de organisatie van de scholenclinics, het scholentoernooi en Streetball Masters. Arnhem Eagles geeft invulling aan de geplande activiteiten. De trainers van de club worden hierbij begeleid en bijgeschoold door Frank Vermeulen, bondscoach 3x3 Mannen U23. 

 

Contactpersoon
Frank van Druyten, Sportbedrijf Arnhem: frank.van.druyten@sportbedrijfarnhem.nl 

 

Kalender
10 juni Arnhems 3x3 scholenkampioenschap
10 juni Streetball Masters Arnhem 

 

Links 
http://www.arnhemeagles.nl
https://www.sportbedrijfarnhem.nl

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF