U bevindt zich hier: Afdelingen » Noord-Holland » Fireball Jeugd Toernooi

Afdeling Noord-Holland

Welkom op de site van de afdeling Noord-Holland.

U kunt hier alle informatie vinden die specifiek voor onze afdeling is. Mocht u iets missen, stuur dan een mail naar afdeling.nh@basketball.nl.

Terug naar overzicht

Fireball Jeugd Toernooi

4 mei 2017 22:18:30

Op zaterdag 3 juni organiseert TBG Dragons hun tweede jeugd toernooi. Het Fireball Tournament.

Een toernooi voor alle jeugd (U12, U14, U16 en U18). Voor alle leeftijdsgroepen spelen we op twee competitie niveaus. Een eredivisie en een regionaal niveau (breedtesport).

Het TBG Dragons Fireball Tournament is de ideale manier om met je team actief wedstrijden te blijven spelen aan het einde van het basketbalseizoen. Sluit het seizoen af met een lach op het gezicht, pak de laatste prijzen van het seizoen en heat it up! Zijn jullie erbij?

Kosten: Inschrijfgeld voor het toernooi is 50 euro wanneer je een eigen scheidsrechters meeneemt of anders 100 euro. Bij het inschrijven moet 100 euro worden overgemaakt. Na het toernooi wordt er 50 euro overgemaakt wanneer er een scheidsrechter aanwezig is geweest.

Het inschrijfgeld moet worden overgemaakt op  NL02 RABO 0191 8699 96 t.n.v. TBG Dragons onder vermelding van Fireball Toernooi 2017, naam van het team en de poule.

Deadline voor registratie is 15 mei 2017. De poules hebben minimaal 4 teams en maximaal 5 teams.

Het Fireball toernooi wordt gespeeld in het prachtige sportcentrum Arcus in Wijchen.

 

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF