U bevindt zich hier: Afdelingen » Noord-Holland » Mapleleaves Street Event - zaterdag 24 juni

Afdeling Noord-Holland

Welkom op de site van de afdeling Noord-Holland.

U kunt hier alle informatie vinden die specifiek voor onze afdeling is. Mocht u iets missen, stuur dan een mail naar afdeling.nh@basketball.nl.

Terug naar overzicht

Mapleleaves Street Event - zaterdag 24 juni

7 mei 2017 20:38:00

Op zaterdag 24 juni vindt er in hartje Heemskerk een groots Street
Event plaats. Tijdens dit Event worden niet alleen 3 tegen 3 basketballwedstrijden gespeeld, maar vinden er ook demonstraties plaats.

Ook dit jaar worden er op het Nielenplein van 10.00 uur tot 17.00
uur weer 3 tegen 3 basketballwedstrijden gespeeld en zal hoogstwaarschijnlijk een eredivisieteam een demonstratiewedstrijd verzorgen. Tussen de wedstrijden door vinden er meer demonstraties plaats. Onder meer Bootkamp Aardenburg, turnverenging Toss en trampolinevereniging TVIJ zijn van de partij. Als klapper op de vuurpijl komt “ballenkunstenaar” Galdino Haimé van Showcase voor een spetterende demonstratie en interactieve clinic zorgen.

Het geheel wordt muzikaal ondersteund door DJ Alex. De gehele dag loopt mascotte T-Rex van eredivisieteam ZZ Leiden rond het veld. Het Red Bull Wings team zal de deelnemers tussendoor van nieuwe energie voorzien. Kortom, er valt een hoop te beleven op en rond het Nielenplein in
Heemskerk. 

3-on-3 games 

Hoofdmoot zijn natuurlijk de wedstrijden die gespeeld gaan worden in de verschillende leeftijdscategorieën (jeugd en senioren). Er wordt gespeeld volgens het 3 tegen 3 principe en het Streetbasketball-reglement. Schrijf je wel van tevoren in. Dit kan op de website www.basketballstreetevent.nl.

 

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF