U bevindt zich hier: Afdelingen » Oost

Afdeling Oost

Welkom op de site van de afdeling Oost

U kunt hier alle informatie vinden die specifiek voor onze afdeling is. Mocht u iets missen, stuur dan een mail naar afdeling.oost@basketball.nl.

In de handleiding staat hoe u iets kunt vinden op de website.

 

Nieuws

Eerste toernooidag Pigeons On Wheels
Basketbalvereniging Pigeons bestaat dit jaar 40 jaar. 40 jaar waarin enorm veel jongens en meisjes/ mannen en vrouwen zijn gaan basketballen met enorm veel passie en plezier! Dat is waar Pigeons voor staat! Iedereen die wil basketballen is bij Pigeons aan het juiste adres. En vanaf heden geldt dat ook voor mensen met een lichamelijke beperking. Medio 2017 is Pigeons gestart met een aantal enthousiaste basketballers aan het avontuur Pigeons On Wheels. Het team is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een prachtig rolstoelbasketbalteam dat vanaf dit jaar ook in de Nederlandse rolstoelbasketbalcompetitie wedstrijden gaat spelen! 

Omdat het team Pigeons On Wheels halverwege het seizoen instroomt in de competitie, wordt er gespeeld buiten mededinging van de prijzen. Dit jaar gebruikt het team dan ook om wedstrijdritme op te bouwen zodat ze volgend jaar vanaf de start van het seizoen direct voor de prijzen mee kunnen spelen! Om het grote publiek kennis te laten maken met rolstoelbasketbal organiseert Pigeons een rolstoelbasketbaltoernooi waarin verschillende teams uit de competitie naar Duiven komen voor een eerste krachtmeting tegen de rolstoelbasketballers uit Duiven!

Lijkt het jou leuk om een rolstoelbasketbalwedstrijd te zien, kom dan 17 februari om 13.30 naar Triominos in Duiven voor het allereerste Rolstoelbasketbaltoernooi van Pigeons On Wheels.

Zeg het voort en kom allemaal deze geweldige sporters aanmoedigen!

De entree is gratis!

Voor meer informatie kijk op www.depigeons.nl of bezoek de facebookpagina: facebook.com/Pigeons-Basketbal

Nieuwe tenues voor Hanze Stars Zutphen
12 juli 2017

Vanaf komend seizoen speelt Hanze Stars Zutphen niet meer in de vertrouwde gele tenues. Zij zijn overgestapt naar de hoofdkleur zwart. Alle ploegen die spelen tegen Hanze Stars dienen rekening te houden met evt. afwijkende tenues wanneer zij in het zwart spelen.

Nieuws
RSS Feed

Definitief wedstrijdprogramma 2016-2017

24 jun 2017 11:45 Vandaag is het definitieve wedstrijdprogramma afdeling Oost gepubliceerd. https://www.basketball.nl/afdelingen/oost/competitiezaken/alles-voorbereiding-nieuwe-seizoen-2017-2018 ...

Lees het volledige bericht »

Evenementen kalender

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF