U bevindt zich hier: Afdelingen » Oost » Competitiezaken

Competitiezaken

Bert van den Berg, bereikbaar via bert.van.den.berg@basketball.nl. Telefonisch kan ook, via 0318-415209 of 06-44174633 .maandag 19.00 tot 21.00 uur . 

Definitief wedstrijdprogramma 2016-2017 : klik hier
Voor brief belangrijke competitiezaken: klik hier

Laatste stand van zaken wedstrijdprogramma o.a. terugtrekkingen , klik hier

Wedstrijdwijzigingen 

Voor de wijzigingen klik ==> Wedstrijdwijzigingen seizoen 2016-2017

Wedstrijdwijzigingen worden wekelijks verzonden per e-mail aan het wedstrijdsecretariaat.
Wedstrijdwijzigingen worden alleen nog afgehandeld als de WorkFlow volledig is ingevuld, dus ook waarom de wijziging nodig is! 
WILT U IN WORKFLOW WEDSTRIJDPLANNING OOK AANKLIKKEN VOOR GEZIEN ALS DE WORKFLOW WEDSTRIJDWIJZIGING AANVRAAG IS AFGEHANDELD!!!!  

Wedstrijdwijzigingen kunnen na uitkomen van definitieve programma aangevraagd worden via de WORKFLOW van ISS wedstrijdplanning.

Voor procedure zie competitieboek NBB

Insturen wedstrijdsheets

De sheets van de afdelingswedstrijden en van de 2e Divisie wedstrijden  dienen uiterlijk woensdag na het speelweekend op het adres van de sheetcontroleur binnen te zijn (zie brief competitieleider bijdefinitief wedstrijdprogramma).
Zorg ervoor dat u de sheets uiterlijk zondagavond op de post doet, alleen dan zijn ze uiterlijk woensdag op het afdelingskantoor.
Het is niet nodig een doorslag mee te sturen.
Maak altijd een scan van de formulieren, indien de sheets onverhoopt niet per post arriveren dan kunt u direct een e-mail met deze scans sturen.

Wedstrijdformulieren online te bestellen bij
basketbalshop

 http://www.bbtshop.nl/basketball-teamkleding/nbb.html

U vindt hier allerlei artikelen op basketballgebied. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor scoresheets,cursusboeken etc.

Evenementen kalender

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF