!
Wehere live.jpeg
22 april 2020

Geen 3x3, toch 3x3: We Here @home talkshow met Vinrock

Door Ronald van Dam

In plaats van dat we elkaar op de 3x3 velden tegen komen, moeten we nu allemaal vanuit huis onze passie beleven. Komend weekeinde zou eigenlijk het eerste 3x3 toernooi in de buitenlucht plaatsvinden, maar we weten inmiddels dat door de coronacrisis de 3x3 evenementen in elk geval niet voor 1 juni van start gaan. Omdat normaal gesproken de 3x3 community nu ‘zou ontwaken uit de winterslaap’, gaan we online de connectie zoeken met de community.

Basketball Nederland brengt vanaf woensdag 22 april a.s. elke week een online talkshow met als host MC VinRock, onze vaste MC bij de 3x3 events. In deze talkshow komen de meest actuele zaken aan bod rondom 3x3 en de basketbalwereld, met als directe aanleiding de Netflix-documentaire The Last Dance over het laatste seizoen van legende Michael Jordan bij de Chicago Bulls. De hele basketbalwereld heeft reikhalzend uitgekeken naar de tiendelige Jordan docu die sinds 20 april wekelijks op de maandag (twee episodes per week) op Netflix verschijnt.

Ex-international Vincent Krieger aka Vinrock nodigt elke week twee of drie interessante gasten uit om via een video call te praten over de afleveringen van die week, over Jordan in het algemeen en waarschijnlijk komt er ook nog wel wat random small talk langs over hoe de gasten hun ‘coronatijd’ doorbrengen.

Het kanaal waarop We Heren @home is te zien, is instagram live van de 3x3nl instagram. Elke woensdagavond om 20.00 uur is er nieuwe aflevering.

Gerelateerde artikelen