!
2019_Algemeen_Basketball.jpg
30 september 2019

Herfstclinic Heroes Basketball Academy met veel toppers

Door Ronald van Dam

De Heroes Basketball Academy Den Bosch organiseert op donderdag 17 oktober tijdens de herfstvakantie een bijzondere Herfstclinic voor kids van 8 t/m 18 jaar. Speciale attractie tijdens deze leerzame basketbaldag is een ontmoeting met de profspelers van Heroes Den Bosch. En zeer waarschijnlijk met nog een speciale gast, een speler met een zeer respectabale staat van dienst.

Heroes Den Bosch, dat uitkomt in de Dutch Basketball League, vaardigt de de hele selectie af: scherpschutters Seger Bonifant en Elijah Wilson, de atletische krachtpatser Nathan Krill, de Zweedse international Elijah Clarance, floorleader Siyani Chambers, de nieuwe insidespeler (en international) Thomas van der Mars, routinier Stefan Wessels en twee talenten uit eigen huis, Norbert Thelissen en Stan van den Elzen. Plus de nieuwe hoofdtrainer Jean-Marc Jaumin en zijn assistenten Angel Aranda Saiz en Jeroen van Vugt. Zij gaan de deelnemers aan de Herfstclinic training geven in hun eigen specialiteit.

Jongens en meiden met een passie voor basketball, tussen de 8 en 18 jaar oud, mogen deze dag niet missen. De Herfstclinic wordt gehouden op donderdag 17 oktober van 10.00 tot 17.00 uur in sporthal De Hazelaar in Rosmalen, pal naast het treinstation. Bij liefst 12 'stations' gaan de trainers en de toppers van Heroes Den Bosch met de deelnemers aan de slag. Ga naar de site van de Heroes Basketball Academy Den Bosch (www.badb.nl) om je in te schrijven. Doe dat uiterlijk dinsdag 15 oktober voor 18.00 uur. Wees er op tijd bij, want vol is vol.

Gerelateerde artikelen