!
Basketball Nederland
12 januari 2020

Medewerker communicatie en coördinator opleidingen gezocht

We willen de Nederlandse basketbalgemeenschap er nogmaals op attenderen dat de Nederlandse Basketball Bond op dit moment een aantal interessante vacatures heeft. Zo zijn we op zoek naar een medewerker communicatie en naar een coördinator opleidingen.

Voor de functie van medewerker communicatie gaat het om 0,6 fte, met uitzicht op uitbreiding. Vind jij dat basketball de mooiste sport ter wereld is? Wil jij helpen het de meest populaire sport in Nederland te maken? En heb jij creatieve ideeën over hoe de zichtbaarheid van basketball vergroot kan worden? Dan kan dit zomaar jouw baan zijn! Lees de complete profielschets om te kijken of jij de geschikte kandidaat bent en hoe je kunt reageren. Doe dat dan wel zo snel mogelijk.

Voor de functie van coördinator opleidingen gaat het om 0,7-0,8 fte. Denk jij dat basketball in Nederland kan groeien en verbeteren door kwalitatief goede trainers/coaches en scheidsrechters? Wil jij ervoor zorgen dat er meer trainers/coaches en scheidsrechters worden opgeleid, die bijdragen aan een plezierige en veilige sportomgeving? En heb jij innovatieve ideeën over hoe we de kwaliteit van de opleidingen kunnen verbeteren? Bekijk dan de complete profielschets om te kijken of jij de geschikte kandidaat bent en hoe je kunt reageren. Doe dat laatste zo snel mogelijk.

Gerelateerde artikelen