!
2019_Basketball Nederland_Orange Lions_fotoshoot_groep_logo
12 februari 2020

Kom jij ons team versterken? Aantrekkelijke vacatures communicatie en events

De Nederlandse Basketball Bond heeft op dit moment twee aantrekkelijke vacatures. Met de lancering van Basketball Nederland als nieuwe identiteit in 2019 heeft de NBB een belangrijke stap gezet om onze sport op een goede manier de toekomst in te loodsen en het accent te leggen op datgene wat ons bindt: passie voor basketball. In dat boeiende proces zijn we zijn per direct op zoek naar een Medewerker Communicatie en een Medewerker Events.

Vacature Medewerker Communicatie (0,8 fte)

Geloof jij ook dat basketball de mooiste sport ter wereld is? Wil jij helpen ervoor te zorgen dat het de meest populaire sport in Nederland wordt? En heb jij creatieve ideeën over hoe de zichtbaarheid van basketball vergroot kan worden? Dan kan dit zomaar jouw baan worden.

Als Medewerker Communicatie maak je onderdeel uit van Team Marketing. Met je collega’s van Marketing & Partnerships, Events en Basketbalontwikkeling doe je er alles aan om basketball in Nederland groter, mooier en zichtbaarder te maken.

Lees de complete profielschets om te kijken of jij de geschikte kandidaat bent en hoe je kunt reageren.

Vacature Medewerker Events (1,0 fte)

Geloof jij ook dat basketball de mooiste sport ter wereld is? Wil jij helpen ervoor te zorgen dat het de meest populaire sport in Nederland wordt en heb je ervaring met het zelfstandig organiseren van  (basketbal)evenementen? Dan kan dit zomaar jouw baan worden.

Als Medewerker Events maak je onderdeel uit van Team Marketing. Met je collega’s van Marketing & Partnerships, Communicatie en Basketbalontwikkeling doe je er alles aan om basketball in Nederland groter, mooier en zichtbaarder te maken.

Wij zoeken een enthousiaste collega die verantwoordelijk is voor de organisatie van een aantal 3x3 en 5-5 evenementen en daarnaast deel uitmaakt van het projectteam van andere evenementen. Je signaleert kansen die de evenementen verder kunnen verbeteren en waarmee de basketball community in Nederland verder groeit.

Lees de complete profielschets om te kijken of jij de geschikte kandidaat bent en hoe je kunt reageren.

Gerelateerde artikelen