!
thumbnail_Logo_Basketball_Nederland_Cirkel_achtergrondwit@2x100.jpg
27 december 2019

Vacatures bestuursleden, medewerker communicatie en coördinator opleidingen

Door Ronald van Dam

De Nederlandse Basketball Bond heeft op dit moment een aantal interessante vacatures. We zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden, een medewerker communicatie en naar een coördinator opleidingen.

Als bestuurslid ben je samen met andere bestuursleden verantwoordelijk voor het strategisch beleid van de NBB. Ieder bestuurslid heeft een eigen portefeuille, maar besluit mee over alle beleidsonderwerpen waar de bond zich mee bezig houdt. Je neemt graag verantwoordelijkheid, kunt goed communiceren en voor jou staat het team voorop. Bovenal heb je onvoorwaardelijke liefde voor onze mooie sport. Bekijk de volledige profielschets om te kijken of jij mee gaat helpen het basketball in Nederland verder te brengen.

Voor de functie van medewerker communicatie gaat het om 0,6 fte, met uitzicht op uitbreiding. Geloof jij dat basketball de mooiste sport ter wereld is? Wil jij ervoor zorgen dat het de meest populaire sport in Nederland wordt? En heb jij creatieve ideeën over hoe de zichtbaarheid van basketball vergroot kan worden? Dan kan dit zomaar jouw baan zijn! Lees de complete profielschets om te kijken of jij de geschikte kandidaat bent en hoe je kunt reageren.

Voor de functie van coördinator opleidingen gaat het om 0,7-0,8 fte. Geloof jij dat basketball in Nederland kan groeien en verbeteren door kwalitatief goede trainers/coaches en scheidsrechters? Wil jij ervoor zorgen dat er meer trainers/coaches en scheidsrechters worden opgeleid, die bijdragen aan een plezierige en veilige sportomgeving? En heb jij innovatieve ideeën over hoe we de kwaliteit van de opleidingen kunnen verbeteren? Bekijk dan de complete profielschets om te kijken of jij de geschikte kandidaat bent en hoe je kunt reageren.

Gerelateerde artikelen