!
E-learning
19 maart 2020

Verplicht thuis? Volg een online opleiding!

Door Luuk Berends

Nu veel mensen aan huis gekluisterd zitten en de verenigingen noodgedwongen gesloten zijn, is dit misschien wel een ideaal moment om een online opleiding te volgen. Zo maak je het meeste van jouw 'social distancing'.

www.Sportopleidingen.nl biedt twee e-learnings aan die eenvoudig en goedkoop zijn. We sommen ze hieronder voor je op.

Een beetje opvoeder

Training geven en coachen van een team of individu is leuk én een hele uitdaging. Van dartelende dromerige jonge huppelmeisjes in een mooie nieuwe outfit en wild rondrennende mannetjes bij de jongste jeugd, tot ongemotiveerde, niet goed luisterende of niet te sturen oudere kinderen. Meidenvenijn, grote emoties of grote monden, gedoe in het team, het kan allemaal voorkomen met een groep kinderen.

Het is een hele kunst, dat begeleiden van jonge sporters. Inspiratie en hulp kan daarbij soms heel handig zijn. In deze online scholing gaan we daarmee aan de slag, zodat jij vol energie en ideeën kan coachen en training kan geven.

Meer informatie

Online module vrijwilligersmanagement

Ken jij dat sprookje van die sportvereniging die meer dan genoeg actieve vrijwilligers heeft, die zich jarenlang inzetten voor hun club? … dat is geen sprookje!

Het is echt geen wonder om een berg aan vrijwilligers voor je club te vinden die plezier hebben in wat ze doen.

De grote uitdaging is om vast te stellen op welke wijze je hier als club concreet invloed op kan uitoefenen, door middel van sterk vrijwilligersmanagement.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen