!
3x3 OKT Graz Van der Horst kijkt.jpg
22 juli 2021

Zo kan je onze mannen op de Olympische Spelen live zien

Gelukkig zijn alle poulewedstrijden van de Orange Lions voor Nederland op schappelijke tijden te bekijken, maar ze worden niet live uitgezonden bij de NOS en ook niet op het YouTubekanaal van FIBA3x3. De rechten van alle sporten op de Olympische Spelen van Tokyo zijn in handen Eurosport en bij die zender zullen onze mannen te zien zijn.

Niet in elk pakket

Het volledige 3x3 basketball toernooi wordt live uitgezonden op het kanaal Eurosport 2. Maar anders dan Eurosport 1 zit dit niet standaard in elk televisiepakket. Het tweede kanaal van Eurosport zit alleen in de grotere tv-pakketten van onder andere Ziggo, Caiway, KPN, etc. Alleen provider T-Mobile heeft Eurosport 2 vast in het assortiment zitten. Dus check van te voren of jouw tv-abonnement toegang geeft tot Eurosport 2.

Een andere optie om de Orange Lions live te zien is via Discovery+. Eurosport biedt alle sporten van de Olympische Spelen live aan via hun nieuwe streamingsdienst Discovery+. Een abonnement hierop kost € 3,99 per maand en is maandelijks opzegbaar.

De samenvattingen van de wedstrijden zijn wel te zien bij de NOS, dat een sublicentie heeft van Eurosport.

Schema OS goed.jpeg

Gerelateerde artikelen