!
Basketball Algemeen.jpg

Vacatures trainers/coaches

Aanbod

Vacatures trainers/coaches

Deze pagina wordt beschikbaar gesteld aan verenigingen die een trainer/coach zoeken en coaches die een vereniging zoeken.

Wil je een oproep plaatsen, stuur dan een e-mail naar Ronald van Dam (ronald.van.dam@basketball.nl), voorzien van de volgende gegevens:

  • Naam (vereniging of coach)
  • Woonplaats of vestigingsplaats
  • Een hele korte profielschets van de gevraagde vereniging of coach
  • Het betreffende team en het niveau
  • Trainingstijden en -dagen
  • Hoe kunnen belangstellenden met de vereniging of coach in contact komen

Vacatures blijven maximaal drie maanden staan.


BC Virtus zoekt trainer/coach voor X10

Vereniging: BC Virtus
Plaats: Werkendam
Team/niveau: X10 (4e klasse)
Profielschets: BC Virtus zoekt voor het jongste competitie spelende team een enthousiaste trainer/coach die veel basketbalkennis kan overbrengen, om ervoor te zorgen dat de kinderen met plezier blijven spelen. Voor het trainen/coachen van dit team, met vooral eerstejaars spelers, is geen trainerslicentie vereist. Wel wordt verwacht dat je een training in juiste banen kan leiden en voldoende kennis van de sport hebt om een wedstrijd te kunnen coachen. De huidige trainer/coach stopt in december 2020. Het zou fijn zijn als je voor die tijd aan kunt sluiten.
Trainingen: maandag (17.30-19.00 uur) in Sporthal De Crosser in Werkendam en op woensdag (17.30-18.30 uur) in de gymzaal van multifunctionele accommodatie Vlechtwerk in Werkendam.
Contact: mail naar tc@bcvirtus.nl.

Ervaren Griekse trainer/coach biedt zich aan

De Griekse trainer/coach Harris Avdikos is op zoek naar een club. De uit Athene afkomstige Avkidos is al veertig jaar actief in het basketball en heeft in die periode als hoofdcoach veel teams op diverse niveaus onder zijn hoede gehad, vooral vrouwenteams, zowel in Griekenland als Bulgarije. Geïnteresseerde clubs kunnen contact met Harris opnemen via zijn mobiele telefoon (+306971809860) of email (harris.bballcoach@gmail.com).

River Trotters zoekt trainer/coach voor Mannen U22

Vereniging: River Trotters
Plaats: Hardinxveld Giessendam 
Team/niveau: Mannen U22 (1e klasse)
Profielschets: de meest bruisende basketbal community van de regio Drechtsteden zoekt met spoed een trainer/coach voor het hoogste jeugd talententeam, liefst met BT3 ervaring, die onze oudste jeugd klaar wil stomen voor hun echte heren jaren in aansluiting op het landelijk spelende Heren 1 team.
Trainingen: dinsdag en donderdag in Hardinxveld Giessendam
Vergoeding : Reiskosten , overige bespreekbaar
Contact :tc@rivertrotters.nl

Ervaren trainer/coach uit Frankrijk biedt zich aan

Guy Arnaud, een ervaren professionele trainer/coach uit Frankrijk en in bezit van een FIBA-licentie, is op zoek naar een club. Hij was in 2018 bondscoach van de nationale vrouwenploeg van Haïti, coachte in het verleden o.a. het nationale mannenteam van Togo en werkte jarenlang in Frankrijk bij Grenoble Als er clubs in Nederland interesse hebben, kunnen ze zijn cv opvragen en contact opnemen per telefoon (+33 4 76904269) of email (arnaudg_2000@yahoo.com).

HBV Falcons zoekt trainer/coach voor Heren, MU22 en MU16

Vereniging: HBV Falcons
Plaats: Hoogeveen
Teams/niveau: Heren (2e klasse B), Mannen U22 (3e klasse) en Mannen U16 (3e klasse)
Profielschets: HBV Falcons, een kleine vereniging uit 1969, zoekt voor meerdere teams een trainer/coach, om ervoor te zorgen dat deze groepen met plezier blijven spelen. HBV Falcons wil verder groeien als vereniging, in leden en qua niveau. Voor het trainen/coachen is geen trainerslicentie vereist. Wel wordt verwacht dat je een training in juiste banen kan leiden en voldoende kennis van de sport hebt om een wedstrijd te kunnen coachen.
Trainingen:
MU16 traint op woensdag (20.00-21.30 uur)
MU20 traint op maandag (19.00-20.00 uur) en op woensdag (20.00-21.30 uur)
De Heren trainen op maandag (19.00-20.00 uur) en op woensdag (20.30-22.00 uur)
Contact: secretaris HBV Falcons via basketbalhoogeveen@gmail.com

Utrecht Bull's zoekt coaches voor Heren 1, Dames 4 en Heren 4

Vereniging: Utrecht Bull's
Plaats: Utrecht
Profiel: Utrecht Bull's zoekt voor Heren 1, Dames 4 en Heren 4 een trainer/coach. Voor Heren 1 zoeken we een coach die beschikt over een BT3-diploma, de vergoeding is in overleg. Onze teams bestaan uit fanatieke basketballers die al een aantal jaren samen spelen. Zowel in de vereniging als in de teams hangt een goede sfeer. Na de training kun je in de Heksenketel terecht voor een drankje en een hapje. Ons saamhorigheidsgevoel is groot. We zijn prestatiegericht maar organiseren ook regelmatig feestjes en activiteiten.
Locaties: Sporthal Sportcampus (dinsdag) en Sportcentrum Galgenwaard (donderdag)
Contact: bestuur@utrechtbulls.nl

Kimbria zoekt trainer/coach voor Dames 1, VU18 en MU16

Vereniging: Basketball Club Kimbria Maastricht
Plaats: Maastricht
Profielschets: voor het seizoen 2020-2021 heeft Kimbria een aantal trainers/coaches nodig om alle teams weer te laten starten. Voor het VSE1 team (Dames 1) in de 2e divisie moet de coach in bezit zijn van een BT3-diploma of bereid zijn die te halen. Het team is een mix van talentvolle jonge speelsters en oudere, meer ervaren speelsters. Komend seizoen wil Kimbria zich richten op de doorstroom van Vrouwen U18 naar de senioren.
Teams/niveau:
VSE 1 (2e divisie)
VU18 (hoogste afdelingsklasse)
MU16 (afdeling)
Trainingen: Dinsdagavond en donderdag avond. Tijden kunnen in overleg worden afgesproken.
Contact: Robin Mandigers (basketbalzaken@kimbria.nl)

BV Leeuwarden zoekt trainer/coach voor Dames 1

Vereniging: BV Leeuwarden
Plaats: Leeuwarden
Team/niveau: Dames 1 (landelijke tweede divisie)
Profielschets: Dames 1 is een talentvol team met veel ambitie en wilskracht. Wie durft de uitdaging aan?
Trainingen: twee tot drie keer per week
Contact: technischecommissie@bvleeuwarden.nl

Volendam zoekt trainers voor Heren 1, MU22 en jeugd

Vereniging: Basketbalvereniging Volendam
Plaats: Volendam
Team/niveau: Heren 1 (eerste klasse), Mannen U22, jeugdtrainer
Profielschets: Deze hechte vereniging is op zoek naar een trainer/coach die een van de bovenstaande teams, waar diegene zichzelf het beste bij vindt passen, op zich kan nemen. Het heren 1 team is een team bestaande uit jong volwassenen vol ambitie met oog voor promotie. De jeugdteams zoeken iemand die veel basketbalkennis en enthousiasme kan overbrengen op de kinderen.
Vergoeding: in overleg.
Locatie: Sporthal de Seinpaal, Volendam
Trainingen: Dinsdagavond en donderdagavond. (ziewebsite voor de specifieke tijden.
Contact: Robin Deun (Robin_Deun@hotmail.com)

SV Christofoor zoekt trainer/coach voor Mannen U22 (landelijk)

Vereniging: SV Christofoor
Plaats: Zwanenburg
Teams/niveau: Mannen U22 (landelijke tweede divisie)
Profielschets:
 SV Christofoor is een snelgroeiende vereniging onder de rook van Amsterdam, met komend seizoen drie landelijk spelende teams.
Trainingen: maandag, woensdag en donderdagavond. Er zijn meerdere trainers die eventueel een aantal trainingen over kunnen nemen. SV Christofoor zoekt een ervaren trainer die een ambitieuze groep kan enthousiasmeren en motiveren. 
Vergoeding: in overleg vast te stellen.
Vereiste: BT2 + BT3, met als optie om BT3 komend seizoen te gaan volgen.
Contact: Romario van 't Land (romario@hot-pepper.tv)

BV Schijndel zoekt trainer/coach voor Heren 1 en Mannen U20

Vereniging: BV Schijndel
Plaats: Schijndel
Teams/niveau: Heren 1 en Mannen U20 (beide vierde klasse)
Profielschets: BV Schijndel is de laatste paar jaren flink gegroeid, met name bij de jeugd. Het kader van de vereniging komt vooral uit de Heren recreanten, Heren 1 en de Mannen U20. We zoeken voor deze laatste twee teams een trainer/coach, om ervoor te zorgen dat deze groepen met plezier blijven spelen. En natuurlijk wil BV Schijndel verder groeien als vereniging, in leden en qua niveau. Ben je een trainer met BT-2 of heb je de ambitie om BT-2 te halen? Heb je al wat ervaring met het trainen van senioren en/of Mannen U20? En heb je zin om bij BV Schijndel aan de slag te gaan. Neem dan contact op!
Trainingen: maandag en donderdag (wedstrijden op zaterdag)
Contact: Peter van Dijk (secretaris@bvschijndel.nl)

The Monks zoeken een trainer voor Mannen U20/U18

Vereniging: The Monks
Plaats:
Monnickendam
Niveau/profielschets: The Monks is een kleine vereniging die komend seizoen met het U20 team op het hoogste afdeling niveau gaat spelen.
Trainingen: dinsdag en donderdagavond (het mannen U18-team sluit zich aan; de trainingsgroep bestaat in totaal uit zo'n vijftien personen).
Vergoeding: in overleg vast te stellen.
Contact: Sjoerd Veenstra (sjoerd@themonks.nl)

Tantalus zoekt coaches voor meerdere teams

Vereniging: Tantalus
Plaats:
Eindhoven
Teams/Niveau: Dames 1 (Eerste klasse), Dames 2 (Tweede klasse), Heren 2 (Eerste klasse), Heren 4 (Derde klasse) en Heren 5 (Vierde klasse).
Profielschets: Tantalus is de studenten basketbalvereniging van Eindhoven. Aankomend jaar hebben wij vijf mannenteams en twee vrouwenteams. Het overgrote deel van de leden is student. De club is op zoek naar coaches die graag willen bijdragen aan de ontwikkeling van Tantalus.
Trainingen: op dinsdag en donderdag in de avond. De thuiswedstrijden worden vrijdagavond gespeeld. Alles vindt plaats in het studentensportcentrum in Eindhoven.
Contact: tantalusbasketball@gmail.com

Achilles'71 zoekt coaches voor Heren 2 en Heren 3

Vereniging: Achilles’71
Plaats: Nuenen (nabij Eindhoven)
Team: Heren senioren 2
Niveau: 2e klasse
Profielschets: Met veel interesse van externe spelers, willen we de plek tussen het promoverende Heren 1 in de 1e klasse en het huidige Heren 2 in de 3e klasse opvullen met een nieuw team in de 2e klasse. Voor dit team wordt gezocht naar een coach met een BT2 licentie. Coachvergoeding is bespreekbaar.
Team: Heren senioren 3
Niveau: 3e klasse
Profielschets: Dit team vindt al jaren een goede balans tussen winstambities en gezelligheid en draait elk seizoen competitief mee in de 3e klasse. Voor het trainen/coachen van Heren 3 is geen trainerslicentie vereist. Wel wordt verwacht dat je een training in juiste banen kan leiden en voldoende kennis van de sport hebt om een wedstrijd te kunnen coachen. Coachvergoeding is bespreekbaar.
Trainingslocatie: Achilles’71 speelt alle thuiswedstrijden in sporthal De Hongerman. Daar trainen ook alle teams. Met de positieve groei in leden en teams bestaat de mogelijkheid dat in het seizoen 2020/2021 voor sommige trainingen zal moeten worden uitgeweken.
Contact: Hoofd TC (tel: 0624846125 of per mail via TC@achilles71.nl

Ervaren trainer/coach uit Italië biedt zich aan

Sibelius Zanardi, een ervaren professionele trainer/coach uit Italië, is op zoek naar een club. Als er clubs in Nederland interesse hebben, kunnen ze zijn cv bekijken en contact opnemen (sibelius.zanardi@gmail.com).

Trainer/coach Derba Mannen U18

Vereniging: Derba
Plaats: De Rijp
Team: Mannen U18
Profielschets: deze sportieve, hard werkende, aanwezige, humorvolle jongens met ambitie om tweede divisie landelijk te gaan spelen, zijn op zoek naar een trainer/coach. Wie heeft de interesse en de kwaliteiten om deze mannen te gaan leiden naar zeges, maar er ook voor hen te staan wanneer er wordt verloren?
Trainingslocatie: Derba speelt zijn thuiswedstrijden en traint in De Rijp. Tevens is er een trainingsprogramma met Open Gym in Purmerend. 
Contact: Charlotte Kuijper (tc@derba.nl / 06-20620543)

Trainer/coach De Groene Uilen Heren 2

Vereniging: De Groene Uilen
Plaats: Groningen
Team: Heren 2
Niveau: Tweede Divisie (landelijk)
Profielschets:  De Groene Uilen is per direct opzoek naar een enthousiaste trainer/coach voor Heren 2. Het is een bruisende studenten basketbalvereniging in Groningen met teams in verschillende senioren klassen. Naast een sterke clubgevoel biedt De Groene Uilen veel doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden aan de nieuwe trainer die minimaal BT3 niveau moet hebben; of BT2 maar met de ambitie om de BT3 licentie te behalen binnen de vereniging. 
Trainingstijden/dagen: elke dinsdag van 21.40 tot 23.00 en elke donderdag van 17.30 tot 18.50 uur in het Willem Alexander Sportcentrum. 
Contact: bestuur@groeneuilenmoestasj.nl