!
Basketball Algemeen.jpg

Vacatures trainers/coaches/spelers

Aanbod

Vacatures trainers/coaches/spelers

Deze pagina wordt beschikbaar gesteld aan verenigingen die een trainer/coach zoeken en coaches die een vereniging zoeken.

Wil je een oproep plaatsen, stuur dan een e-mail naar Tiel van den Heuvel (tiel.van.den.heuvel@basketball.nl), voorzien van de volgende gegevens:

  • Naam (vereniging of coach)
  • Woonplaats of vestigingsplaats
  • Een hele korte profielschets van de gevraagde vereniging of coach
  • Het betreffende team en het niveau
  • Trainingstijden en -dagen
  • Hoe kunnen belangstellenden met de vereniging of coach in contact komen

Vacatures blijven maximaal drie maanden staan.

Herenteam Klipperstars (Nieuw-Lekkerland) heeft trainer/coach nodig

Het eerste herenteam van Klipperstars in Nieuw-Lekkerland is op zoek naar een enthousiaste trainer/coach die het vaandelteam zo snel mogelijk naar een kampioenschap in de derde divisie, of de middenmoot van de tweede divisie, moet leiden.

Dit seizoen heeft het team moeite mee te komen in de tweede divisie, dit komt met name door het verlies van een aantal spelen. Maar jongens van het huidige U22-team hebben de potentie om snel aansluiting te vinden. Aan de nieuwe coach om het herenteam een gezonde mix van jeugd en ervaring te maken. Binnen de vereniging hecht men veel waarde aan het verbinden van teams, en dus ook van het toevoegen van jong talent bij 'het eerste'.

Trainingen zijn op maandag van 19.00 tot 20.15 uur en woensdag van 18.45 tot 20.00 uur. Trainer moet in het bezit zijn van een BT3. Interesse? Meer info? Mail naar tc@klipperstars.nl.

Olstars (Olst) zoekt coach U20

Kleine basketbalvereniging 'Olstars' uit Olst, boven Deventer, zoekt een coach voor zijn U20-team. De U20 komt uit in de vijfde divisie en doel van de club is om uit deze groep een herenteam door te laten stromen.

De club traint op donderdag van 18.30 tot 19.30 uur, waarbij de club benadrukt dat het team vooral een coach nodig heeft voor tijdens de wedstrijden. Contact: mail met secretaris Sven Linthorst via secretariaat@olstars.nl of info@olstars.nl.

De Dunckers zoekt nieuwe voorzitter Technische Commissie

Naam: De Dunckers
Vestigingsplaats: Hilversum (maar veel kan op afstand)
Korte profieltekst: bij de De Dunckers zwaait de huidige voorzitter van de TC af, waarmee het driejarig plan van de TC is voltooid. De club uit Hilversum zit in de lift en zoekt nu iemand die hier op voort kan bouwen, liefst per 1 januari 2024. Een team met TC-coördinatoren staat klaar, maar er is iemand nodig die leiding geeft en met hen een nieuw plan kan maken. De visie van de vereniging is het jeugdbasketball naar een hoger niveau te tillen. De Dunckers moet een club zijn waar leuk en aantrekkelijk basketball wordt gespeeld. Er zijn op dit moment 22 teams, waarvan er drie in de tweede divisie spelen. Er is budget voor ontwikkeling beschikbaar.
Contact: Dennis van Wijk (voorzitter, 06-42429626 / voorzitter@dedunckers.nl)