!
Basketball Algemeen.jpg

Vacatures trainers/coaches

Aanbod

Vacatures trainers/coaches

Deze pagina wordt beschikbaar gesteld aan verenigingen die een trainer/coach zoeken en coaches die een vereniging zoeken.

Wil je een oproep plaatsen, stuur dan een e-mail naar Ronald van Dam (ronald.van.dam@basketball.nl), voorzien van de volgende gegevens:

  • Naam (vereniging of coach)
  • Woonplaats of vestigingsplaats
  • Een hele korte profielschets van de gevraagde vereniging of coach
  • Het betreffende team en het niveau
  • Trainingstijden en -dagen
  • Hoe kunnen belangstellenden met de vereniging of coach in contact komen

Vacatures blijven maximaal drie maanden staan.

Ervaren trainer/coach uit Italië biedt zich aan

Sibelius Zanardi, een ervaren professionele trainer/coach uit Italië, is op zoek naar een club. Als er clubs in Nederland interesse hebben, kunnen ze zijn cv bekijken en contact opnemen (sibelius.zanardi@gmail.com).

Trainer/Coach De Groene Uilen Heren 2

Vereniging: De Groene Uilen
Plaats: Groningen
Team: Heren 2
Niveau: Tweede Divisie (landelijk)
Profielschets:  De Groene Uilen is per direct opzoek naar een enthousiaste trainer/coach voor Heren 2. Het is een bruisende studenten basketbalvereniging in Groningen met teams in verschillende senioren klassen. Naast een sterke clubgevoel biedt De Groene Uilen veel doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden aan de nieuwe trainer die minimaal BT3 niveau moet hebben; of BT2 maar met de ambitie om de BT3 licentie te behalen binnen de vereniging. 
Trainingstijden/dagen: elke dinsdag van 21.40 tot 23.00 en elke donderdag van 17.30 tot 18.50 uur in het Willem Alexander Sportcentrum. 
Contact: bestuur@groeneuilenmoestasj.nl