U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Opnieuw nederlaag voor regerend kampioen Lekdetec.nl

Terug naar overzicht

Opnieuw nederlaag voor regerend kampioen Lekdetec.nl

2 december 2017 11:39:00

Lekdetec.nl beleeft een mindere periode in de Vrouwen Basketball League. De regerend landskampioen verloor afgelopen zaterdag opnieuw. Na de nederlaag een week eerder tegen KLEUS/Royal Eagles was nu Solar-systemen Grasshoppers te sterk. Het werd in Bemmel in de rematch van de strijd om de Supercup 74-79 voor de bezoeksters uit Katwijk.

Grasshoppers staat nu op tien punten uit negen duels, evenveel als Loon Lions, dat zaterdag thuis met 73-61 won van CTO Amsterdam Vrouwenbasketball, en als Renes/Binnenland, dat geen pardon kende met Amazone Basketball Utrecht. De club uit Barendrecht, die vrijdag afscheid nam van hoofdcoach Rychard de Jong, won zaterdag in eigen huis met liefst 123-41 van Amazone.

De strijd om de vier tickets voor de Final Four in januari is razend spannend. Nummer twee Lekdetec.nl heeft maar twee punten meer dan de vier achtervolgers, waarvan de Royal Eagles nog een duel te goed hebben tegen Dozy BV Den Helder. Die wedstrijd staat voor dinsdag 12 december op de rol in de kop van Noord-Holland.

Klik hier voor de uitslagen en het programma in de VBL,

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF