U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Zorg en Zekerheid Leiden maakt einde aan zegereeks New Heroes

Terug naar overzicht

Zorg en Zekerheid Leiden maakt einde aan zegereeks New Heroes

11 februari 2018 15:35:08

Zorg en Zekerheid Leiden heeft een einde gemaakt aan de zegereeks van elf duels (inclusief de NBB Beker) van New Heroes Basketball . De Leidenaren waren zaterdagavond in de Dutch Basketball League in de eigen Vijf Meihal met 79-61 te sterk voor de Bosschenaren, die daardoor op vier punten van nummer twee Leiden zijn gekomen, maar wel met twee duels minder gespeeld.

Forward Lease Rotterdam, dat donderdag nog ruim verloor in Zwolle, pakte de draad van het winnen weer op met een zege op Basketball Academie Limburg. De jonge Limburgse ploeg werd met een 77-69 nederlaag terug gestuurd naar de zuiden van Nederland. 

Het verschil op de ranglijst met nummer vier Landstede Basketbal blijft twee punten, want ook de Zwolse ploeg hield aan deze speelronde een overwinning over. De ploeg van Herman van den Belt was in Leeuwarden met 73-85 te sterk voor Aris.

De Friezen zijn naar de zevende plek op de ranglijst gezakt. Dat was het directe gevolg van de ruime 94-72 overwinning van Apollo Amsterdam zaterdag op Den Helder Suns. Koploper Donar, dat zich woensdag nog plaatste voor de play-offs van de FIBA Europe Cup, kwam dit weekeinde niet in actie in de DBL.

Ga voor uitgebreide wedstrijdverslagen naar www.basketballleague.nl.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF