U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Kaartverkoop NBB Bekerfinale mannen op 9 maart van start

Terug naar overzicht

Kaartverkoop NBB Bekerfinale mannen op 9 maart van start

7 maart 2018 12:16:00

De kaartverkoop voor de NBB Bekerfinale bij de mannen gaat van start op vrijdag 9 maart 12.00 uur a.s. De finale wordt gehouden in de MartiniPlaza in Groningen, waarvoor het team van Donar zich als eerste heeft geplaatst. De huidige bekerhouder deed dat door in de halve finale Landstede Basketbal tweemaal te verslaan.

De andere finalist komt uit de confrontatie tussen Zorg en Zekerheid Leiden en New Heroes Basketball Den Bosch. Leiden won de eerste wedstrijd van New Heroes Den Bosch, de return volgt op dinsdag 13 maart  a.s. om 20.00 uur in de Maaspoort. De winnaar over deze twee duels wordt de tegenstander van Donar op zondag 25 maart.

De kaarten voor de fans van Donar en de neutrale basketballiefhebbers zijn vanaf vrijdag 9 maart om 12.00 uur in de voorverkoop te krijgen via www.basketball.nl/tickets. Voor de fans van Zorg en Zekerheid Leiden óf New Heroes zijn in overleg met de clubs kaarten gereserveerd. Aangezien het een NBB-wedstrijd betreft en er dus formeel geen sprake is van een thuis- of uitspelend team, zijn er voor de fans van beide finalisten neutrale, gelijkwaardige plaatsen beschikbaar.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF