U bevindt zich hier: Competitie » Uitslagen, programma en stand » Nieuws » Dozy BV Den Helder klimt naar vierde plek op ranglijst

Terug naar overzicht

Dozy BV Den Helder klimt naar vierde plek op ranglijst

10 maart 2019 10:01:00

Solar-systemen Grasshoppers heeft Lekdetec.nl naar de vijfde plaats op de ranglijst geduwd. De koploper en regerend landskampioen uit Katwijk was zaterdag in de Vrouwen Basketball League met 64-86 te sterk voor Lekdetec.nl. Grasshoppers nam daarmee revanche voor de uitschakeling in de halve finales van het NBB Bekertoernooi door de club uit Bemmel.

Dozy BV Den Helder profiteerde optimaal van de competitienederlaag van Lekdetec.nl door zaterdag zelf met 59-68 bij 4Consult/Binnenland te winnen. Door deze zege klom de Helderse formatie naar de vierde plek op de ranglijst achter Grasshoppers, Loon Lions en Binnenland. 

De wedstrijd tussen de twee nieuwe teams in de VBL eindigde zaterdag in een zege voor Jolly Jumpers.  Het werd 64-50 voor de ploeg uit Tubbergen tegen Keijser Capital Martini Sparks uit Haren. Het was derde overwinning dit seizoen van Jolly Jumpers en alle drie de keren was Martini Sparks het slachtoffer.

Loon Lions, dat zaterdag 30 maart de NBB Bekerfinale speelt tegen Lekdetec.nl, was dit weekeinde vrij.

Klik hier voor de stand en het programma in de VBL.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF