!
2019_Basketball_Nederland_logo
9 december 2019

Problemen zoekfunctie competities hebben de aandacht

Positief! Dat zijn verreweg de meeste reacties tot nu toe op het nieuw online platform van Basketball Nederland en daar zijn we blij mee. Bij de lancering vorige week van de nieuwe website hebben we nadrukkelijk gevraagd om feedback te geven en ons te wijzen op eventuele zaken die nog niet werken of informatie die wellicht niet juist is, en daar is goed gehoor aan gegeven. Ook daar zijn we blij mee.

Naast de lof wordt vooral gevraagd waar de competities zijn te vinden, een van de meeste populaire functies van het platform. Ondanks de uitgebreide en vele tests die vooraf zijn gedaan, blijken de competities nu we live zijn, toch nog niet goed vindbaar te zijn. Op de competitiepagina kun je onderaan de naam van de vereniging invullen, om het betreffende team en de bijbehorende competitie te vinden. Hier dien je te zoeken op een heel woord uit je verenigingsnaam (bijv. zoeken op green brengt je bij Green Eagles, Green Giants, Green Lions, maar zoeken op ‘Gre’ levert niet dezelfde resultaten).

Wanneer je bij het team bent, wordt echter niet alle data juist weergegeven. Wees ervan verzekerd dat achter de schermen hard wordt gewerkt om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Zodra dat is gebeurd, laten we dat onmiddellijk weten op het platform en onze social mediakanalen.

Wie toch graag wil weten hoe zijn of haar team, dan wel de concurrentie het heeft gedaan, kan daarvoor de app (basketball.nl) gebruiken. Bedankt voor het geduld!

Gerelateerde artikelen