U bevindt zich hier: Jeugd » STAR » Voor scholen

Dunker Skills Be a STAR

5 t/m 12 jaar - 15 t/m 30 kinderen - 50 minuten per les - 4 lessen

Tijdens schooltijd

Dunker Skills Be a STAR is de lesmethode voor het basisonderwijs. De lesmethode bestaat uit 1 klassikale les en 3 lessen in de gymzaal. Tijdens de lessen staan de STARwaarden centraal, STAR staat voor sportiviteit, teamwork, acceptatie en respect.

Aan de hand van het instructieboekje kunnen de klassenles en gymlessen gegeven worden door de groepsdocent en/of vakdocent/combinatiefunctionaris. De lessen zijn geschikt voor groepen tot 30 kinderen en kunnen gegeven worden met het standaard gymzaal materiaal.

''Er wordt een bewustzijn gecreeërd op welke manier kinderen aan het sporten zijn en op welke manier ze met elkaar omgaan.'' -- Docent Lea Dasbergschool

Bij Dunker Skills Be a STAR staat bewustwording en verandering van het gedrag centraal. Niet de kinderen die het meeste scoren maar de kinderen die zich het best gedragen of zich het meest bewust zijn van hun gedrag worden beloond. Basketball wordt gebruikt als middel en niet als doel.

'' De STARbal werkt positief, ook op een aantal bovenbouwgroepen waarbij ik het niet verwacht had''-- Docent Hugo de Groot school

Wilt u de kinderen in een sportieve, leuke en uitdagende setting bewust maken van gedrag en voor een merkbare positieve gedragsverandering zorgen? Ga dan aan de slag met Dunkers Skills, Be a STAR!

''Mooi project om op terug te komen bij andere lessen'' -- Docent Lea Dasbergschool

Inhoud Dunker Skills Be a  STAR

• Instructieboekje Be a STAR groep 3/4
• Instructieboekje Be a STAR groep 5/6
• Instructieboekje Be a STAR groep 7/8
• Unieke STAR bal
• STAR poster 6x
• Handige opberg en draagbox
• Stickers (give-aways)

Bekijk dit artikel in de webshop

 

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF