!
Coachbord X en O.jpg

Multi SkillZ - De online video database met oefeningen

Multiskillz - De online database met oefeningen

Aanbod voor trainers en coaches

Multi SkillZ - De online video database met oefeningen

Uiteraard is het kunst van een goede coach om de juiste oefeningen bij de juiste doelgroep te vinden, en er is wellicht geen passende oplossing die voor iedereen geschikt is. Maar we kunnen trainers wel helpen en inspireren.

De NBB heeft een partnership gesloten met de organisatie Coach2Competence om het Multi SkillZ platform tegen gereduceerd tarief beschikbaar te stellen voor NBB-leden. In deze database zijn ongeveer 200 video’s met basketball oefeningen te vinden, met name voor jeugd van 5 tot en met 12 jaar. De oefeningen zijn gedifferentieerd op spelniveau en op leeftijd.

De oefeningen zijn gestoeld op de grondslagen van het “breed motorisch opleiden”. Met behulp van deze methodiek worden basketbalvaardigheden aangeleerd, op een manier die erg leuk is voor de deelnemers en positieve sfeer binnen de trainingen creëert.

De kosten voor een trainer of coach om een jaar lang toegang te krijgen tot het platform zijn slechts € 25.

Volg de volgende stappen om gebruik te kunnen maken van de database met video’s.

Stap 1: Activatiecode aanvragen
Vul onderstaand formulier in en voer de betaling via Ideal uit. Binnen twee werkdagen ontvang je per e-mail je persoonlijke activatiecode.

Stap 2: Activeer je code
Ga naar https://basketball.nl.multiskillz.com/code/ en vul daar je activatiecode in.

Stap 3: Maak een account aan bij Multi SkillZ
Op de activatiepagina kan je aangeven of je wel of geen account heb. Creëer je account met je persoonlijk emailadres en eigen gekozen paswoord. Om een account te creeeren, heb je ook je NBB-relatienummer (lidnummer) nodig. Houd die dan ook bij de hand.

Let op: de activatiecode is persoonlijk en kan niet gedeeld worden. Vanaf het moment dat je activatiecode is geactiveerd, heb je 12 maanden toegang tot de database.

Let op, het kan even duren voordat u naar de betaalpagina gaat. Een keer op 'verstuur' klikken is voldoende.