!
_DSC3034.jpg

Young Potential Course

Kennis Hub

Aanbod voor trainers en coaches

Young Potential Course

De NBB, OLA, is voornemens om een structureel programma te ontwikkelen voor talentvolle coaches, die uit kunnen groeien tot (jeugd) bondcoaches van de toekomst en het verschil kunnen maken voor de spelers bij de Academies of andere jeugdprogramma’s.

De cursus staat onder leiding van een van de hoofcoaches of bondscoaches van OLA, in dit geval van Arik Shivek. We sluiten niet uit dat deze cursus uiteindelijk wordt geïntegreerd de niveau 4 opleidingen.

Ontwikkelingen

De cursus zit in een ontwikkelingsfase. Doel is om in 2021 te starten met de cursus, welke zal plaatsvinden in Amsterdam. De cursisten krijgen niet alleen workshops krijgen vanuit de visie van OLA, maar we ook gaan kijken naar de ontwikkeling van Nederlands Basketball in Internationaal perspectief.

Toelating & Financiën

Toelating geschied, voor de eerste lichting, op uitnodiging van de hoofdcoaches van Oranje Lions Academy, en technisch Directeur. De NBB tracht externe fondsen te werven om de deelnemers fee betaalbaar te houden.

Meer informatie

Voor meer informatie ten aanzien van deze cursus contact opnemen met Jorrit Beerens. Contactpersoon voor de deelnemers is Sjoerd Langevoort.