!
thumbnail_Logo_Basketball_Nederland_Cirkel_achtergrondwit@2x100

Coach Clinics

Trainers en coaches

Coach Clinics

Op deze pagina vind je een overzicht van clinics en workshops die in het land worden georganiseerd met als doel de kennis van alle trainers en coaches te vergroten.

E-clinics Orange Lions Academy voor Talentcoaches

Organisator: Orange Lions Academy
Thema/omschrijving: voor basketbalcoaches die zichzelf verder willen ontwikkelen, organiseert de Nederlandse Basketball Bond een serie E-clinics, waarbij de kennis van de Orange Lions Academy wordt gedeeld. Aan bod komen onderwerpen als techniek, tactiek, strength & conditioning en mentale ontwikkeling.
Docenten: Arik Shivek (hoofdcoach OLA mannen), Hakim Salem (hoofdcoach OLA vrouwen), Nenad Trunic (FIBA lecturer), Paul Lammers (strenth & conditioning coach NOC*NSF) en Mara Goedegebuure (sport- en prestatiepsycholoog).
Data: 31 januari, 28 februari, 28 maart, 25 april en 30 mei 2021.
Praktische informatie: Twee sessies per ochtend (zie schema). De clinics zullen deels in Engels en deels in Nederlands worden gegeven (zie titel workshop). Voor elke clinic volgt een week voor de sessie per email een uitnodiging met een unieke link. Bij elke sessie zijn licentiepunten te verdienen.
Aanmelden: gebruik het online aanmeldformulier.
Meer informatie: opleidingen@basketball.nl

E-clinics.jpg

GRATIS WEBINAR VIDEOANALYSE VAN NAC SPORTS

Een handige skill in het moderne basketball is het analyseren van je eigen team en de tegenstander. Partner van de Nederlandse Basketball Bond NAC Sports geeft aanstaande woensdag een gratis seminar videoanalyse.

Opgeven voor de webinar videoanalyse kan via de website van NAC Sports.

Nacsport seminar.jpg