U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Nieuws » Nieuws » Tree Marioneaux ook headcoach op het Mini Camp in Rotterdam

Terug naar overzicht

Tree Marioneaux ook headcoach op het Mini Camp in Rotterdam

11 april 2019 16:18:00


Enthousiaste deelnemers aan een van de Big Shots Camps in 2018.

Tree Marioneaux is ook de headcoach van het Big Shots Mini Camp in Rotterdam. Door de drukke zomer van Mitchell Lieveld (headcoach in 2018) als bondscoach van de Nederlandse 3x3 mannen U23 was het onzeker of hij op alle dagen van het camp aanwezig kon zijn in Rotterdam. In overleg is gezocht naar een waardig vervanger. Die is in de persoon van Tree Marioneaux gevonden.

Tree Marioneaux zal naast het Mini Camp in Amsterdam en het 15+ Camp in Zwolle van 29 juli t/m 1 augustus de headcoach zijn op het Mini Camp in Rotterdam. De voormalig bondscoach mannen U16 en U18 en voormalig coach in de Dutch Basketball League is al jaren een top jeugdcoach die zich inzet om de jeugd in Nederland te ontwikkelen. 

Het Bog Shots Mini Camp is voor alle kinderen (6 t/m 12 jaar) die bij hun club basketballen op een lage basket. Gedurende het kamp wordt aan de fundamentals en skills gewerkt. Hoe zorg je er voor dat je je tegenstander afstopt en hoe je je tegenstander kunt verslaan? De coaches, zelf spelers in de eredivisie, leren jou alle tips en tricks! Verder is er aandacht voor 3x3 en 5x5 competitievormen.

Mitchell Lieveld zal uiteraard op de dagen dat hij in Nederland is wel aanwezig zijn op het kamp als coach! Verder zullen ook eredivisiespelers Zera Butter (4Consult/Binnenland en Nederlands team) en Lenno Witteveen (Apollo Amsterdam en 3x3-speler) als coach hun opwachting maken.

Inschrijven voor het Big Shots Mini Camp in Rotterdam van 29 juli t/m 1 augustus 2019 kan nu via de website www.bigshotscamp.nl.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF