U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Nieuws » Nieuws » Druk 3x3 weekeinde met Women's Series, Challenger en World Tours

Terug naar overzicht

Druk 3x3 weekeinde met Women's Series, Challenger en World Tours

5 juli 2019 13:53:00

Er wordt dit weekeinde weer volle bak gespeeld door de Nederlandse 3x3 teams, zowel in Nederland als in het buitenland. Naast de Streetball Masters Tour op het Jaarbeursplein in Utrecht (6 en 7 juli) zijn er ook Challengers, World Tours en de Women's Series waar het Nederlandse 3x3 basketball is vertegenwoordigd. Hieronder een overzicht:

De Orange Lions (Jill Bettonvil, Loyce Bettonvil, Esther Fokke en Fleur Kuijt) doen op 5 en 6 juli in het Franse Poitiers mee aan Women’s Series.

Team Utrecht (met Worthy de Jong, Maarten Bouwknecht, Mohammed Kherrazi en Bart van der Horst) zijn op 5 en 6 juli van de partij bij de Challenger in Poitiers.

Ook Team Weert (Roel Aarts, Jules Schild, Rens van Ravensteijn en Wietze Nossek) doet op 5 en 6 juli mee in Poitiers aan de Challenger.

Team Amsterdam (de nationale 3x3 selectie bij de mannen) is op 6 en 7 juli aanwezig bij de World Tour in Mexico.

En oom Team Den Haag (Bas Rozendaal, Matthew van Tongeren, Kasper Averink en Julian Jaring) is op 6 en 7 juli een van de deelnemende teams bij World Tour in Mexico.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF