U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Nieuws » Nieuws » Jeugdselecties Orange Lions zwerven weer uit voor oefenstages

Terug naar overzicht

Jeugdselecties Orange Lions zwerven weer uit voor oefenstages

10 juli 2019 20:39:58

Terwijl de Orange Lions VU18 aan hun EK in Noord-Macedonië bezig zijn en de Orange Lions MU20 vrijdag aan de Europese titelstrijd beginnen, komen ook de andere selecties weer in actie om zich op hun EK's voor te bereiden.

De Orange Lions VU20 verblijven van donderdag 11 t/m zaterdag 13 juli voor een trainingsstage in Portugal, waar ze het opnemen tegen Portugal VU20 en Spanje VU19. De selectie van Molly McDowell doet van 3 t/m 11 augustus mee aan het EK in de A-divisie in Tsjechië.

De Orange Lions VU16 zijn in voorbereiding op Het EK in de B-divisie van 15 t/m 24 augustus in het Bulgaarse Sofia. Zaterdag 13 juli a.s. speelt de selectie van Thijs Volmer een oefenwedstrijd tegen Apollo MU15 in sporthal Ookmeer in Amsterdam.

De Orange Lions MU16 tenslotte zijn op stage in Finland. De selectie van Radenko Varagic verblijft op zaterdag 13 en zondag 14 juli in Helsinki om te oefenen tegen hun leeftijdsgenoten uit Finland. Voor de Orange Lions staat van 8 t/m 17 augustus in Montenegro het EK in de B-divisie gepland.

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF