U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Nieuws » Nieuws » Kaartverkoop EK-kwalificatieduel Nederland-Hongarije gestart

Terug naar overzicht

Kaartverkoop EK-kwalificatieduel Nederland-Hongarije gestart

22 oktober 2019 13:51:00

De kaartverkoop voor de vrouweninterland Nederland-Hongarije is gestart. De Orange Lions spelen hun eerste wedstrijd voor de kwalificatie voor EuroBasket 2021 op donderdagavond 14 november a.s. in Amsterdam. In de Sporthallen Zuid is dan Hongarije de eerste tegenstander. 

Programma kwalificatie
De wedstrijd tegen Hongarije is de eerste wedstrijd van het eerste window van de FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers. Nederland is daarbij ingedeeld in een poule met Hongarije (nummer 50 op de FIBA World Ranking) en Slowakije (nummer 28). In het eerste window speelt Nederland één wedstrijd. Het tweede window is in november 2020 waarbij Nederland twee uitwedstrijden wacht, eerst in Slowakije en vervolgens in Hongarije. In de derde en laatste window, in februari 2021, spelen de Orange Lions de laatste thuiswedstrijd tegen Slowakije.

Korting
Kaarten kosten 12,50 euro per stuk en 10,00 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Ben je lid bij de Nederlandse Basketball Bond? Dan krijg je 2,50 euro korting op je ticket. Bij het bestellen kun je het lidmaatschapnummer gebruiken als kortingscode. Je persoonlijke lidnummer kun je vinden in de Basketball.nl app. Open de app, klik op de drie streepjes linksboven en ga vervolgens naar 'Digitale pas'. Daar vind je het zevencijferige lidmaatschapnummer.

Bestellen
We zien je graag op donderdag 14 november a.s in Amsterdam voor de wedstrijd van de Orange Lions tegen Hongarije. De deuren in de Sporthallen Zuid gaan open om 18.30 uur, de wedstrijd begint om 19.30 uur. Bestel je kaarten nu via basketball.nl/tickets. Go Lions!

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF