U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Nieuws » Sportlink

Sportlink

De Nederlandse Basketball Bond (NBB) maakt vanaf het seizoen 2017/2018 gebruik van Sportlink in plaats van ISS. De overgang naar Sportlink betekent dat het wedstrijdformulier digitaal wordt. Via de nieuwe basketball.nl applicatie komt er een mobiel digitaal wedstrijdformulier om tijdens de wedstrijd de mDWF bij te houden.

Om de gebruikers van Sportlink Club en de basketball.nl-app zo goed mogelijk te instrueren op de overgang vind je hieronder onder meer instructievideo's, schriftelijke instructies vanuit Sportlink en verschillende nieuwsbrieven.

Sportlink handleiding - De spelersopgaaf (voor staf- en teamleden)

Sportlink handleiding - de legitimatiecontrole (voor scheidsrechter)

Om de instructies en mogelijkheden te ontdekken heeft Sportlink een pagina gemaakt om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan met de software van Sportlink en de basketball.nl app. Klik hier om op de desbetreffende website terecht te komen. Daarnaast is er ook een pagina waarin zowel Sportlink Club als de mobiele applicatie visueel worden getoond. Deze vindt u hier.

Onderstaand vind je nieuwsbrieven over de implementatie van Sportlink Club. 

Klik hier voor de eerste nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vind je vooral algemene informatie over Sportlink Club.

Klik hier voor de tweede nieuwsbrief. In de tweede nieuws brief wordt er verder ingegaan over Sportlink Club en Sportlink Bond. Daarnaast staat ook de planning van de overgang omschreven.

Klik hier voor de derde nieuwsbrief. In de derde nieuwsbrief wordt er gesproken over de mDWF en wat de eisen zijn voor het mobiele digitale wedstrijdformulier.

Klik hier voor de vierde nieuwsbrief. Daarin worden verschillende onderwerpen besproken, zoals de sluiting van ISS en de aanschaf van tablets voor het mDWF.

Klik hier voor de vijfde nieuwsbrief. De meest recente nieuwsbrief is belangrijk voor de verenigingen die een aantal zaken dienen uit te voeren. Daarnaast zijn daar ook de handleidingvideo's in toegevoegd.

Voor vragen kunt u altijd een mail sturen naar sportlink@basketball.nl

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF