U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Nieuws » Sportlink

Sportlink

De Nederlandse Basketball Bond (NBB) maakt vanaf het seizoen 2017/2018 gebruik van Sportlink in plaats van ISS. De overgang naar Sportlink betekent dat het wedstrijdformulier digitaal wordt. Via de nieuwe basketball.nl applicatie komt er een mobiel digitaal wedstrijdformulier om tijdens de wedstrijd de mDWF bij te houden.

Problemen met de basketball.nl-app
De Nederlandse Basketball Bond krijgt af en toe vragen over de app die niet goed zou werken (crash/stoppen app). Ook het inloggen is voor sommigen moeilijk. Om deze problemen te verhelpen vragen wij u contact op te nemen met Sportlink via de volgende link of u kunt bellen naar 088-7700500.

Instructiepresentatie
Basketballvereniging Assist uit Assen heeft een presentatie gemaakt over het gebruik van het Digitaal Wedstrijdformulier. Deze is te downloaden door hier te klikken.

Instructievideo's
Om de gebruikers van Sportlink Club en de basketball.nl-app zo goed mogelijk te instrueren op de overgang vind je hieronder onder meer instructievideo's, schriftelijke instructies vanuit Sportlink en verschillende nieuwsbrieven.

Sportlink handleiding - De spelersopgaaf (voor staf- en teamleden)

Sportlink handleiding - de legitimatiecontrole (voor scheidsrechter)

Sportlinkhandleiding - wedstrijdverslag

Nieuwsbrieven Sportlink
Onderstaand vind je nieuwsbrieven over de implementatie van Sportlink Club. 

Presentatie Basketball.nl-app
Hier vind je een presentatie over de nieuwe basketball.nl-app. Daarin wordt beschreven wat de mogelijkheden zijn per functie met voorbeelden van het digitaal wedstrijd formulier via de app.

Sportlink Support

Basketball.nl-app

Sportlink Handleiding Officials Basketball.nl-app
Klik voor de handleiding

Handleiding de Snipers Digitaal Wedstrijdformulier
Klik voor de handleiding

Veel gestelde vragen
Heel begrijpelijk brengt de overgang naar Sportlink veel vragen met zich mee. Niet alleen van spelers, maar ook van verenigingen en arbiters. Hier boven hopen wij jullie zoveel mogelijk geholpen te hebben. Mocht je toch een vraag hebben die hierboven niet beantwoord wordt, ga dan naar de site van de veel gestelde vragen of u kunt altijd een mail sturen naar sportlink@basketball.nl

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF