U bevindt zich hier: NBB Organisatie » Veel gestelde vragen » NBB Camps

NBB Camps

Over de NBB Camps zijn nog wel eens wat vragen. Om jullie snel een antwoord te kunnen geven, hebben wij hieronder een lijst met veelgestelde vragen opgesteld. Zo kun je zo snel mogelijk het antwoord op een vraag vinden. Als er nog andere vragen zijn, kun je deze stellen via camps@nbb.basketball.nl 
Inschrijven voor de Camps? klik hier. Meer info? Klik hier.

Moet je lid zijn van een basketballvereniging om deel te nemen aan de NBB Camps?

Nee. De Camps zijn voor iedereen toegankelijk die het leuk vinden om te basketballen

Ik heb gegevens verkeerd ingevuld en al wel betaald, kan ik dat wijzigen?

Stuur een mail naar camps@nbb.basketball.nl met daarin de gegevens die je verbeterd wilt hebben. Graag ook de naam van de inschrijving vermelden.

Wanneer is mijn inschrijving definitief?

De inschrijving is pas definitief als het geld bij de NBB binnen is. Je krijgt daar een mail over. Je krijgt ook een mail als er wel een inschrijving is, maar nog geen geld is overgemaakt.
Deze mails kunnen een tijdje duren.

Tijdens het Camp van vorig jaar ben ik MIP geworden en heb een gratis Camp gewonnen. Hoe moet ik me nu opgeven?

Via het inschrijvingsformulier op de website schrijf je je in. Bij opmerkingen vul je in dat je MIP was en tijdens welk Camp dat was.  De betaling aan het einde voer je niet uit. 

Is er tijdens het Camp ook ruimte voor andere activiteiten?

Het Camp bestaat natuurlijk voornamelijk uit basketball. De headcoach en staf bepalen, afhankelijk van de groep, wat er nog meer in het programma wordt opgenomen. Dit kan bijvoorbeeld zijn zwemmen, film kijken, kampvuur etc.

Is de voorbereiding (het hardlopen bijvoorbeeld) echt nodig?

Tijdens het Camp wordt er veel fysieke inspanning gevraagd. Daarom is het belangrijk om een goede conditie te hebben om dit vol te houden. De voorbereiding kan hierbij helpen om de conditie goed op pijl te krijgen.

Komt er na de bevestiging van de inschrijving meer informatie over het Camp?

Ongeveer een maand voor de Camps ontvangt u digitaal een Campboekje. Hier staat alle informatie in met betrekking tot het Camp.

Zijn er vaste data voor de Camps?

De Camps worden altijd gehouden in de vier weken dat alle scholen in Nederland vrij zijn. De exacte data is van meerdere factoren afhankelijk. Zo gauw wij de data bepaald hebben, maken we ze bekend aan het publiek. 

Zijn de leeftijdscategorieƫn van de Camps bindend?

We hebben goed nagedacht over de leeftijdscategorieën van de Camps. Ze zijn zo gemaakt dat het voor iedereen in die leeftijd leuk is om met en tegen elkaar te basketballen. Als er nog vragen over zijn kan er contact opgenomen worden met camps@nbb.basketball.nl

Ik heb me ingeschreven, maar de betaling is niet gelukt. Wat moet ik nu doen?

Bij voorkeur nog een keer inschrijven en per iDeal betalen. Wij zorgen dat ervoor dat de niet betaalde inschrijving verwijderd wordt.
Als de betaling dan nog niet lukt, kun je het geld overmaken via de bank.
Postbank 527144 t.n.v. Nederlandse Basketball Bond te Nieuwegein
IBAN: NL74 INGB 0000 527144
Als er via de bank betaald wordt, graag vermelden dat het om de Camp betaling gaat. En een mailtje naar camps@nbb.basketball.nl dat er via de bank betaald is. Dat houdt het voor ons overzichtelijk

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF