!
Logo-75-jaar-NBB-Oranje-blauw-.png

HBV Falcons - Hoogeveen - Albert Jager

Historie

Local Living Legends

HBV Falcons - Hoogeveen - Albert Jager

albert jager.jpg

Naam Vereniging: HBV Falcons

Naam 'Living Legend': Albert Jager

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 10

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: Albert was; voorzitter van HBV Falcons. Albert is; trainer/ coach, wedstrijdsecretaris, scheidrechter, verzorgt het opleiden nieuwe scheidsrechters en verzorgt het opleiden van nieuwe tafelaars.

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend?: HBV Falcons kan als basketball vereniging niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Albert Jager, is al jaren actief op meerdere functies binnen onze vereniging. Hij is geen spelend lid, maar heeft een groot hart voor onze vereniging en de basketball sport.

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': Albert Jager, op deze wijze willen wij iedereen, binnen en buiten de NBB, laten weten dat wij ontzettend blij zijn met jouw inzet voor onze vereniging. Namens alle leden en het bestuur bedankt voor het trainen, coachen, scheidsen, tafelen, opleiden, je luisterend oor, advies enz. We vinden het geweldig wat je tot nu toe voor de vereniging hebt gedaan en we hopen dat we nog vele jaren op je kunnen bouwen!

HBV Falcons