!
Algemeen 3x3 schaduwen.jpg
18 juli 2021

3x3NL Tour gewijzigd door recente corona-ontwikkelingen

Door Ronald van Dam

De 3x3NL Tour is als gevolg van de meest recente corona-ontwikkelingen gewijzigd. 3x3NL Masters The Hague kan door de aangepaste maatregelen helaas niet doorgaan. Er is inmiddels contact opgenomen met alle deelnemers. Zij ontvangen hun inschrijfgeld terug of krijgen de kans om hun inschrijving te verplaatsen naar één van de andere voorronden.

De aangepaste tourkalender ziet er nu als volgt uit:

3x3 nl tour 2021 poster aangepast 16-7_edited.jpg

De overige toernooien gaan vooralsnog gewoon door. Het blijft mogelijk om je team hiervoor in te schrijven. Teams vinden meer informatie en kunnen zich inschrijven via www.basketball.nl/3x3nltour . Mocht een toernooi door nieuwe coronamaatregelen alsnog worden gecanceld, dan wordt het inschrijfgeld teruggestort. Daarmee loop je dus geen enkel risico.

De organisatie van de 3x3NL Tour zet alles op alles om er alsnog een mooie 3x3 zomer van te maken, met naast de Orange Lions in Tokyo ook mooie 3x3 basketbalevenementen in Nederland. Geen team kunnen vormen? Kom dan gezellig langs als toeschouwer om een kijkje te nemen. Alles zal op een veilige manier en volgens de dan geldende coronamaatregelen worden georganiseerd.

Gerelateerde artikelen