!
The Vincent Hotel Group.jpeg
18 november 2021

Nationale basketbalselecties slapen in hotels van The Vincent Hotel Group

Door Ronald van Dam

De Nederlandse Basketball Bond gaat een samenwerking aan met de The Vincent Hotel Group / Holiday Inn Arena Towers. De twee partijen hebben een contract getekend, waardoor de nationale basketbalselecties de komende jaren in de hotels van The Vincent Hotel Group / Holiday Inn zullen verblijven, te beginnen met de mannen tijdens het eerste kwalificatiewindow voor de FIBA World Cup 2023.

Namens de The Vincent Hotel Group / Holiday Inn toont Assistent Director of Sales Annemarie van den Berg zich verheugd over de samenwerking van het Nederlandse hotelbedrijf en de NBB. “Holiday Inn Arena Towers is er trots op partner te zijn van de Nederlandse Basketball Bond. We zijn blij dat we als eerste de nationale mannenselectie bij ons mogen verwelkomen tijdens de WK-kwalificatiecyclus. Vanzelfsprekend wensen we de Orange Lions veel succes in hun streven zich voor de World Cup te plaatsen.”

René Vlaanderen, coördinator Marketing en Partnerships bij de NBB, is ook blij met dit nieuwe partnership. “We zijn erg blij met deze mooie samenwerking met The Vincent Hotel Group. De komende jaren verblijven onze nationale selecties in hun hotels. Hierdoor zijn we altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaand verblijf, dat perfect aansluit op alle eisen die door FIBA worden gesteld. De ervaring die The Vincent Hotel Group al heeft met het onderbrengen van sporters past goed bij onze ambities om altijd verder te professionaliseren. Wij kijken er erg naar uit om hier met de Orange Lions ons kamp op te slaan voor de komende jaren.”

Foto: Annemarie van den Berg van The Vincent Hotel Group en NBB-directeur a.i. Bart Volkerijk na het tekenen van het contract.

Gerelateerde artikelen