!
Logo_Women's_Basketball_League
13 december 2019

Vier clubs voor Final Four op 20 en 21 december zijn bekend

De vier teams die op vrijdag 20 en zaterdag 21 december de Final Four gaan spelen, zijn bekend. Naast 'gastheer' Dozy BV Den Helder zijn dat 4Consult/Binnenland, Sportiff Company Grasshoppers en Loon Lions. Grasshoppers plaatste zich woensdag door in de Women's Basketball League thuis met 83-50 van Jolly Jumpers te winnen.

Lekdetec.nl zou bij winst op Grasshoppers komende zaterdag in punten nog gelijk kunnen komen met Loon Lions na veertien wedstrijden, maar dan is Loon Lions op basis van de onderlinge resultaten alsnog geplaatst. Na de veertiende speelronde komend weekeinde is duidelijk wie als nummer 1 op de ranglijst tegen Dozy BV Den Helder gaat spelen en wie als de nummers 2 en 3 in de andere halve finale staan.

De Final Four van de WBL vindt op vrijdag 20 en zaterdag 21 december plaats in sporthal Sportlaan in Den Helder. Op vrijdag wordt om 19.00 en 21.00 uur gespeeld. De organiserende club Dozy BV Den Helder komt in de tweede wedstrijd van de avond in actie. De finale op zaterdag is om 19.00 uur.

In de WBL werd donderdag ook nog de competitiewedstrijd tussen Dozy BV Den Helder en Utrecht Cangeroes gespeeld. Het werd een eenvoudige 58-31 zege voor de thuisploeg.

Gerelateerde artikelen