!
Corona.jpg
13 oktober 2020

Voorlopig geen basketball meer in competitieverband

De rijksoverheid heeft dinsdagavond bekend gemaakt dat ter bestrijding van het snel groeiende aantal coronabesmettingen ingrijpende maatregelen moeten worden genomen. Die gaan woensdagavond 14 oktober om 22.00 uur in. Voor de sport betekent dat concreet dat er de komende weken niet in competitieverband mag worden gespeeld. Alleen jeugd tot 18 jaar mag onderling blijven trainen en spelen bij de eigen vereniging.

We begrijpen dat dit alles voor de verenigingen, beoefenaars en volgers van het basketball zeer ingrijpend is. Maar we realiseren ons ook terdege dat deze maatregelen nodig zijn. We roepen iedereen in de basketball community dan ook op de maatregelen op te volgen, zodat we met zijn allen de sport zo snel mogelijk weer kunnen hervatten.

De Nederland Basketball Bond krijgt naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen woensdag van sportkoepel NOC*NSF nieuwe aangescherpte protocollen en richtlijnen voor de sport. Zodra die bekend zijn, zullen we op deze website communiceren wat precies de gevolgen voor het basketball zijn en onze speciale corona-pagina updaten.

Gerelateerde artikelen