U bevindt zich hier: Orange Lions & Academies » Orange Lions Academy (V) » Partners

Partners

Nederlandse Basketball Bond

CTO Amsterdam Vrouwenbasketball heeft een samenwerking met de Nederlandse Basketball Bond. De bond is eigenaar van het talentenprogramma CTO Amsterdam Vrouwenbasketball. De NBB is verantwoordelijk voor de (sporttechnische) invulling van het programma.

Klik voor meer informatie op het logo van de NBB.


CTO Amsterdam & Topsport Amsterdam

CTO Amsterdam is als onderdeel van Topsport Amsterdam de overkoepelende organisatie boven de verschillende talentenprogramma’s in Amsterdam. CTO Amsterdam draagt zorg voor professionele voorzieningen. Topsport Amsterdam is de centrale schakel in het professionaliseren van de Topsport in Amsterdam. 

Klik voor meer informatie op het logo.


Manual Fysion

Deze fysiotherapiepraktijk werkt al jaren dagelijks met topsportsers. De mensen van Manual Fysion begeleiden de basketballsters van het CTO op fysiek en medisch gebied. De speelsters kunnen dagelijks terecht bij de ervaren fysiotherapeuten, die ook aanwezig zijn bij wedstrijden en stages.

Klik voor meer informatie op het logo van Manual Fysion.


Sporthallen Zuid

Sporthalllen Zuid in Amsterdam is de sporthal waar CTO Amsterdam Vrouwenbasketball de middagtrainingen faciliteert en waar de thuiswedstrijden van het wedstrijdteam worden gespeeld.

Klik voor meer informartie op de bovenstaande foto van Sporthallen Zuid.


Club West

ClubWest in Amsterdam is het fitnesscentrum waar de speelsters van CTO Amsterdam Vrouwenbasketball tijdens de ochtenduren hun fysieke trainingsprogramma's afwerken.

Klik voor meer informatie op het logo van ClubWest.


NACsport

NACsport is het video-analyseprogramma waarmee CTO Amsterdam vrouwenbasketball en de nationale teams hun wedstrijden en trainingen analyseren.

Klik voor meer informatie op het logo van NACsport.


Vrije Universiteit

Sinds seizoen 2010-2011 wordt er samengewerkt met de faculteit Bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit in Amsterdam (MOVE Research Institute Amsterdam) op het gebied van wetenschappelijk onderzoek in het CTO-programma.

Uit het onderzoek naar kijkgedrag in vrouwenbasketball, onder leiding van wetenschapper en CTO-schottrainer Dr. R.R.D. Oudejans, zijn inmiddels meerdere publicaties verschenen in internationaal wetenschappelijke tijdschriften. In 2011 is er een embedded scientist aangesteld, die zich fulltime bezig houdt met wetenschappelijk onderzoek in het CTO-programma.

Klik voor meer informatie op de logo's van de VU en MOVE.

NBB video

 

  -  

Meer »

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF