U bevindt zich hier: Orange Lions & Academies » Road To Tokyo » Nieuws » NBB presenteert Sportbase.com ‘Medical Partner’ op Road to Tokyo

Lees de laatste nieuwsberichten over de Road to Tokyo

Terug naar overzicht

NBB presenteert Sportbase.com ‘Medical Partner’ op Road to Tokyo

17 juli 2019 12:30:00

De Nederlandse Basketball Bond presenteert vol trots Sportbase.com als ‘Medical Partner’ op de ‘Road to Tokyo’. De Nederlandse 3x3 basketbalteams hebben de ambitie om zich zowel bij de mannen als de vrouwen te kwalificeren voor de Olympische Spelen in 2020 in Tokyo, waar het populaire 3x3 voor het eerst onderdeel uitmaakt van het programma. Om deze droom te kunnen verwezenlijken is elke bijdrage meer dan welkom.

Op weg naar Tokyo zitten de spelers en speelsters in de nationale 3x3 selecties in een full time programma. De NBB streeft ernaar dit programma zo optimaal mogelijk in te richten, ook op het fysieke vlak. Sportbase.com wordt daarin de Medical Partner van de NBB. Het bedrijf levert tot en met de Olympische Spelen in Tokyo alles dat nodig is op het gebied van lichamelijke verzorging; van medical tape, vitamines en massagetafels tot de nieuwste foamrollers en recovery pumps.

Sportbase.com gaat zeer vooruitstrevend te werk bij de ondersteuning van topsporters, die belang hebben bij een snel herstellend lichaam. Marketing & Sales Director Robert Wayper: “Naast andere sporten zoals schaatsen, voetbal, hockey, volleybal, handbal zijn wij erg blij dat wij nu ook medical partner zijn geworden van de basketbalbond. We waren aanwezig bij het WK 3x3 met Sportbase.com, een mooie start van onze samenwerking”.

Namens de NBB is Technisch Directeur Okke te Velde blij met de bijdrage van Sportbase.com: “Het partnership met Sportbase.com geeft een enorme boost aan het programma. De heren en dames in het 3x3 programma fit en gezond houden is van het grootste belang. De samenwerking is een hele goede stap in het volledig professionaliseren van de Road to Tokyo en van groot belang voor een snel herstel bij 3x3.”

Webshop voor verzorgingsproducten
Sportbase.com is dé webshop waar een breed scala aan producten wordt aangeboden voor de sporter en de verzorger op het gebied van voorbereiding, prestatie en herstel. Op deze webshop vind je producten van tape tot braces, van compressie tot hightech recovery materiaal en nog veel meer.

NBB video

 

  -  

Meer »

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF