!
2019_OrangeLionsMU16_Finals.jpg
23 december 2019

Jeugdselecties Orange Lions kennen hun tegenstanders

Door Ronald van Dam

De jeugdselecties van de Orange Lions weten wie komende zomer hun tegenstanders zijn als er in de verschillende leeftijdscategorieën weer om de Europese titels gestreden gaat worden. In totaal doen er 257 teams mee, verspreid over zestien toernooien in de verschillende divisies. Twee Nederlandse teams spelen op het hoogste Europese niveau. Bekijk hieronder het resultaat van de loting voor de jeugd EK's in het Duitse Friesing.

De Orange Lions VU20 doen van 8 t/m 16 augustus 2020 in het Hongaarse Sopron mee aan het Europees Kampioenschap in de A-divisie. Het deelnemersveld telt zestien landen. Nederland is ingedeeld in groep C met Zweden, Rusland en Letland.

De Orange Lions VU18 doen van 3 t/m 12 juli 2020 in Oostenrijk mee aan het Europees Kampioenschap in de B-divisie. Het deelnemersveld telt twintig landen. Nederland is ingedeeld in groep A met Oekraïne, Roemenië, Zwitserland en Oostenrijk.

De Orange Lions VU16 doen van 17 t/m 26 juli 2020 in het Bosnische Sarajevo mee aan het Europees Kampioenschap in de B-divisie. Het deelnemersveld telt 23 landen. Nederland is ingedeeld in groep D met Bosnië en Herzegovina, Turkije, Montenegro, Groot-Brittannië en Oostenrijk.

De Orange Lions MU20 doen van 10 t/m 19 juli 2020 in het Georgische Tbilisi mee aan het Europees Kampioenschap in de B-divisie. Het deelnemersveld telt 22 landen. Nederland is ingedeeld in groep A met Polen, Albanië, IJsland en Letland.

De Orange Lions MU18 doen van 24 juli t/m 2 augustus 2020 in het Roemeense Oradea mee aan het Europees Kampioenschap in de B-divisie. Het deelnemersveld telt 24 landen. Nederland is ingedeeld in groep A met Bosnië en Herzegovina, Noorwegen, Slowakije, Bulgarije en Portugal.

De Orange Lions MU16 doen van 14 t/m 22 augustus 2020 in het Noord-Macedonische Skopje mee aan het Europees Kampioenschap in de A-divisie. Het deelnemersveld telt zestien landen. Nederland is ingedeeld in groep A met Turkije, Rusland en Griekenland

Gerelateerde artikelen