U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Nieuws » Nationaal Basketball Congres » Thematafels NBC 2018

Thematafels Nationaal Basketball Congres 2018

Tijdens deze 4e editie van het Nationaal Basketball Congres (NBC) staan de thematafels wederom op het programma. Dit is een vorm van ‘speeddating’, waarbij groepjes van maximaal 10 personen in gesprek kunnen met Sportlink, DAS, de Dutch Basketball Coaches Association en Team Fit. 

Sportlink

Alle basketball clubs maken vanaf het seizoen 2017/2018 gebruik van Sportlink. Een compleet online pakket voor de ledenadministratie met daarbij ook de Basketball.nl app voor het vastleggen van de wedstrijden. Heeft u vragen over het gebruik van het systeem en heeft u behoefte om uitleg te krijgen van een expert? Schuif dan aan bij de thematafel van Sportlink! 

Dutch Basketball Coaches Association

De Dutch Basketball Coaches Association (DBCA) wil een organisatie zijn die activiteiten voor alle basketballtrainers-/coaches in Nederland organiseert. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het inventariseren van behoeften bij verenigingen en trainers/coaches om een extra impuls te geven aan het verbeteren van het spelpeil bij zowel de jeugd als de senioren. Bent u basketballtrainer / coach en benieuwd naar de voordelen die een lidmaatschap aan de DBCA u kan opleveren? Schuif dan aan bij de thematafel van Dutch Basketball Coaches Association! 

Team Fit

De sportkantine: een plek waar jongeren (en volwassenen) veel tijd doorbrengen. Voor of na een training, voorafgaand aan een spannende wedstrijd of om na afloop de mooie overwinning samen te vieren. In de sportkantine wordt veel tijd besteed aan eten en drinken. Dat is natuurlijk heel gezellig en kan heel goed hand in hand gaan met aandacht voor een gezonde leefstijl. Heb je een eigen accommodatie of maak je gebruik van een sportkantine en wil jij weten hoe je een gezonder aanbod binnen jouw sportkantine kan organiseren? Schuif dan aan bij de thematafel van Team Fit: samen voor een gezondere sportkantine! 

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF