U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Trainersopleidingen » Clinics voor coaches » Inschrijfformulier clinics

Clinics voor coaches door Marco van den Berg

Marco van den Berg, hoofdcoach van de Orange Lions Academy, laat graag iedereen meekijken in de keuken van het nieuwe nationale opleidingsprogramma aan de mannenkant. Van den Berg is van plan om vanaf januari gratis clinics voor coaches uit het hele land aan te gaan bieden.  

"Ik wil maandelijks op een woensdagavond een gratis workshop gaan geven, waarbij we internationaal topbasketball als norm nemen voor de deelnemende trainer/coaches. Elke maand werk ik een thema uit, met een korte presentatie, gevolgd door discussie en uitwisseling van ideeën en kennis."

De volgende clinic staan nu op de planning:

Nog nader te bepalen (15 mei komt te vervallen!!!!!!!)2019: Nationale jeugdselecties: motion offense en ritme als halfcourt-principe
Deze clinic zal worden gehouden in Bakel, Sporthal 't Zand (Geneneind 2E 5761 RH te Bakel).

De clinics zullen drie uur gaan duren en gaan van 19.30 uur van start. De eerste drie waren in Amsterdam. De clinic van 3 april wordt  in Lelystad gehouden. De clinic van 8 mei met Paul Vervaeck wordt in Bakel Sporthal 't Zand gehouden. Alle geregistreerde deelnemers aan de clinics zullen per email een bewijs van deelname ontvangen.

Coaches met een licentie ontvangen de volgende punten:

BT3/TA             4 punten
BT4/TB/TC      5 punten

Zoals vermeld in het Handboek Trainers en Coaches  kunnen clinics uit deze categorie (categorie 3: Bijscholingen NBB), maximaal 4x in een licentieperiode opgevoerd worden voor verlenging een coachlicentie.

Aanmelden kan vanaf nu via onderstaande formulier.

Coachclinic Orange Angels Academy

De Orange Angels Academy, het nationale opleidingsprogramma aan de vrouwenkant, organiseert op een nog nader te bepalen datum een coachclinic.

 

Deelnemers aan deze clinic kunnen punten krijgen voor hun BT3/TA  (3 punten) en BT4/TB/TC (3 punten).

 

BT3/TA             3 punten
BT4/TB/TC      3 punten

Zoals vermeld in het Handboek Trainers en Coaches  kunnen clinics uit deze categorie (categorie 3: Bijscholingen NBB), maximaal 4x in een licentieperiode opgevoerd worden voor verlenging een coachlicentie.

Aanmelden kan vanaf nu via onderstaand formulier.

Inschrijfformulier workshops door Marco van den Berg

Inschrijfformulier clinic Orange Angels Acadamy

Meerdere workshops aanvinken mogelijk

Voor- en achternaam invullen

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF